Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Panică pe Aeroportul Băneasa: Trenul de aterizare al unui avion s-a rupt

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Băneasa. Trenul de aterizare al unui avion în care se aflau militari americani s-a rupt în momentul impactului cu solul.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din fericire, niciuna dintre cele 68 de persoane aflate la bord nu a fost rănita în urma acestei aterizări. Aeronava, de tip Boeing 767 efectua o cursa specială. Venea de la Kabul si trebuia sa facă o escală pentru realimentare la București, pentru ca mai apoi să zboare spre Washington.

Când avionul a luat contact cu solul, trenul de aterizare s-a rupt și aeronava s-a înclinat pe partea stângă. Imediat au venit la fața locului echipajele aeroportului, pompierii si ambulanța.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pasagerii au fost evacuați în siguranță și nu au fost răniți. Pista de decolare-aterizare a aeroportului este momentan închisă.

Momente de panică pe Aeroportul Băneasa

„Un avion care făcea o cursă cu regim special, la aterizare a avut probleme cu trenul principal, aşa că a blocat pista.

Citeste si: România intră pe lista neagră: O țară din Europa interzice zborurile către ţara noastră

Au fost 84 de pasageri evacuaţi în siguranţă. Echipajele de pompieri şi ambulanţa au fost prezente, nu a fost nevoie de intervenţie. Acum investighează cei de la AIAS (Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile)”, a declarat Valentin Iordache, purtător de cuvânt CNAB (Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti).

Citeste si: Șapte județe din România, pe lista zonelor de risc din Germania

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI