Papa în România 2019. Papa Francisc a socat inca de cand a fost ales prin simplitate si sinceritate. Cu o privire plina de caldura si-a salutat gazdele care il asteptau la aeroport. Doi frati imbracati in costume traditionale i-au oferit oferit flori Sfantului Parinte.

La randul lor, Diana si Octavian au primit matanii de la Papa Francisc!

Un alt gest prin care a vrut sa arate ca cele doua biserici slujesc acelasi Dumnezeu l-a facut in momentul in care s-a intalnit pe aeroport cu Inalt Prea Sfintitul Nifon, caruia

i-a sarutat icoana ce o purta la gat. Gestul Papei nu a avut o reactie reciproca.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

In drum spre Salonul Oficial, Sfantul Parinte s-a oprit din drum pentru a binecuvanta un tanar in scaun cu rotile prezent alaturi de familia sa la Otopeni. Suveranul Pontif zboara cu avioane de linie si prefera masinile normale. Niciodata nu epateaza. Asa a facut si la Bucuresti, cand s-a urcat intr-o Dacie Logan, folosita de milioane de romani. Doar numarul de inmatriculare arata ca este, totusi, un oaspete de seama.

La Cotroceni, dupa intalnirile oficiale, Papa s-a indreptat tot catre oameni. A facut chiar si poze cu unul dintre cei prezenti.

Papa în România 2019.

Dupa ce l-a salutat pe patriarhul Daniel, Papa a repetat gestul de pe aeroport si i-a sarutat acestuia iconita ce o avea la gat. Raspunsul nu a fost, insa, pe masura.

Simplitatea Papei a iesit si mai mult in evidenta in momentul fotografiei oficiale, cand un aghiotant a sarit sa ii aranjeze valul Patriarhului, ca sa iasa perfect in poza. Acelasi tanar a venit si sa-i mute scaunul Patriarhului.

(15.52.37) Nu acelasi lucru s-a intamplat insa ci cu cel al oaspetelui, care, chiar daca sufera de sciatica, s-a asezat fara niciun ajutor. Parca pentru a repara greseala de protocol, a doua oara, un reprezentant al bisericii ortodoxe romane a venit sa ii aseze scaunul Papei.

A plecat de la Patriarhie tot ca un om simplu. Pe scaunul din fata al Loganului. Papa Francisc este, intai de toate, un iubitor de oameni. A aratat-o de fiecare data. Dupa vizita de la catedrala Neamului, tot catre oameni s-a indreptat. Chiar de la iesire.

Papa în România 2019. I-a salutat pana si pe medicii de la SMURD care isi faceau datoria langa masa mare de oameni de la Catedrala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si