Robert și Giuly formează cel mai longeviv cuplu din ”Casa iubirii”, fiind de nedespărțiți de când au intrat într-o cunoaștere.

Și nu doar că-și arată iubirea la televizor, dar au și planuri mari de viitor, gândindu-se deja la nuntă și copii.

Citește și: VIDEO Robert, în șoc total când a văzut cine îl așteaptă în camera roșie! S-au comportat ca doi amorezi și și-au spus vorbe dulci! Cine este, de fapt, femeia misterioasă

Imagini din cuibușor cu cei doi îndrăgostiți 

Dar până acolo trebuie să reziste distanței din emisiune și timpului puțin pe care-l pot petrece împreună. Tocmai de aceea, mai ales că în ultima perioadă, ba ea s-a simțit rău, ba el nu a fost în apele sale, Andreea Mantea le-a dat acum o mare veste.

Începutul emisiunii de joi a venit cu o surprinză neașteptată pentru ei, căci au primit ocazia de a petrece câteva ore bune doar ei doi, departe de ochii celorlalți concurenți.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

De fapt, din când în când, concurenții au mai tras cu ochiul la ce fac porumbeii, iar ei au profitat din plin de oportunitatea primită.

Concret, Andreea Mantea i-a anunțat că astăzi vor părăsi ”Casa iubirii”, lucru care i-a șocat pe toți. Dar, nimic rău nu a fost în asta, căci da, este adevărat, Robert și Giuly au ieșit fiecare din casa lui pentru a-și da întâlnire în cuibușorul de nebunii.

Citește și: "Cea mai toxică!"- Bogdan de la Casa Iubirii, avertizat: "Deschide ochii, te rog"

Andreea Mantea: Robert, Giuly, o să vă rog să părăsiți ”Casa Iubirii”. Mergeți la vestiar, nu știu ce găsiți acolo, printre hainele voastre, vreau să vă luați haine comode, lejere, de casă, cum ați sta voi acasă, nu știu, pantaloni scurți, colanți, halat, și o să mergeți în cuibușor. O să petreceți ziua acolo.

Robert: Când trebuie să plecăm?

Andreea Mantea: Acum!

Acolo, îmbrăcați comod, amorezii și-au dat frâu liber sentimentelor. Ca la ei acasă, așa s-au simțit, s-au jucat, s-au sărutat și îmbrățișat cei doi, stârnind reacții în rândul colegilor de emisiune.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si