Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Parcometrele din București, mai scumpe decât în Berlin

Cu toate ca nu are locuri de parcare destule, Capitala va avea automate care dau bilete de parcare de trei ori mai scumpe ca in Cluj sau chiar Berlin.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit proiectului, investitia ar urma sa fie facuta de Compania Municipala Parking Bucuresti si se refera la achizitionarea a peste 300 de parcometre. Inca sunt neclare detaliile tehnice sau unde vor fi amplasate, insa e cert pretul. Fiecare costa aproape 15 mii de euro.

Enorm- spun unii consilieri locali- dar si specialistii. Astfel de automate au fost cumparate recent in Berlin, de exemplu, unde s-au platit doar 5.000 de euro pentru unul singur.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Dar avem un astfel de exemplu si in Cluj, unde municipalitatea a cumparat, cu putin peste 5.000 de euro bucata, parcometre inteligente care functioneaza pe baza energiei solare si sunt echipate cu modem 4G, pentru comunicarea cu centrul de comanda.

Citeste si: Cum vor fi mașinile viitorului?

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI