Într-o parfumerie selecta din Capitală, îmbrăcate elegant, zâmbitoare și pregătite de cumpărături, mai multe vedete s-au lasat purtate de aromele îmbietoare.
„Mie nu-mi plac parfumurile dulci, ci cele fresh, iar asta mi se potrivește cel mai bine. Santal și jasmin, îmi place iasomia”, spune Elena Gheorghe.

Pentru unele dintre ele parfumul reprezinta o adevarata semnatura olfactiva, in timp ce, altora le trezeste amintiri.

Vedetele autohtone au preferințe bine stabilite când își aleg parfumul, care este extrem de important

„Eu fac obsesii pentru lucruri, pentru parfumuri pe care le folosesc o perioada îndelungată, se spune că parfumul iți aduce aminte de o anumită perioadă. Așa este la mine! Vorbim la cel de vanilie, mă duce așa cu gândul la cum ne pregătesc mamele prăjituri, este extrem de puternic”, spune Raluca Tănase.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pentru ca tot suntem in prag de sarbatori, vedetele s-au gandit la cadouri pentru cei dragi.
Alegerea unei esente e totusi complicata. Chiar si Denisa Tănase, care are o afacere cu parfumuri, se gandește de două ori atunci când vrea să faca un asemenea dar surorii ei.

„Ei îi plac aromele un pic masculine și ea are o personalitate de femeia bărbat, își dă singură o gaură în perete, are chestii de femeie independentă.

troblemaker este perfect”, spune Denisa Tănase.
În schimb, la Raluca Bădulescu lucrurile sunt clare și simple.

„Știi care e treaba la mine aceeași culoare de unghii, aceleași bijuteri, vă dați seama că nici esențele nu le schimb așa de des”, spune vedeta Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si