"De ce am venit noi in aceasta echipa? În primul rand ca toti suntem luptatori si vrem sa construim, ne place sa fim toti impreună, ne place ideea de ecologism", spune Cătălin Rădulescu.
Nume grele din politica se reunesc sub sigla Partidului Ecologist Roman. Fostii social-democrati Catalin Radulescu, fostul europarlamentar Catalin Ivan, dar si Marian Vanghelie au luat o alta cale politica.
"Sunt 12 partide, ONG URI care candideaza sub sigla PER, cu o platforma comuna cu un program comun", spune Cătălin Ivan, fost europarlamentar PSD.

Partidul Ecologist, nume sonore pe listele pentru Parlament

" Vin in aceasta alianță din partea Partidului Republican Român, un partid repus pe harta politica in acest an. Eu am fost data afara din PSD cand am considerat ca e cazul sa se puna capat degringoladei din PSD", spune Sorin Bota.
La alegerile parlamentare din 6 decembrie, ecologistii spera sa treaca de pragul electoral. Mai ales ca au nume sonore pe liste. Sanda Ladosi si Marcel Pavel s-au alaturat echipei de ecologisti. Sunt candidati pe listele Partidului Ecologist la alegerile parlamentare din 6 decembrie, in Mures.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si