Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Partidul Ecologist Român, în lupta pentru Parlament. Politicieni de marcă și artiști se regăsesc pe liste

Partidul Ecologist Roman intra in lupta pentru Parlament. Politicieni de marca, dar si cantareti se regasesc pe listele pentru Camera Deputatilor si Senat.

Iulian Ciurea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"De ce am venit noi in aceasta echipa? În primul rand ca toti suntem luptatori si vrem sa construim, ne place sa fim toti impreună, ne place ideea de ecologism", spune Cătălin Rădulescu.
Nume grele din politica se reunesc sub sigla Partidului Ecologist Roman. Fostii social-democrati Catalin Radulescu, fostul europarlamentar Catalin Ivan, dar si Marian Vanghelie au luat o alta cale politica.
"Sunt 12 partide, ONG URI care candideaza sub sigla PER, cu o platforma comuna cu un program comun", spune Cătălin Ivan, fost europarlamentar PSD.

Partidul Ecologist, nume sonore pe listele pentru Parlament

" Vin in aceasta alianță din partea Partidului Republican Român, un partid repus pe harta politica in acest an.

Eu am fost data afara din PSD cand am considerat ca e cazul sa se puna capat degringoladei din PSD", spune Sorin Bota.
La alegerile parlamentare din 6 decembrie, ecologistii spera sa treaca de pragul electoral. Mai ales ca au nume sonore pe liste. Sanda Ladosi si Marcel Pavel s-au alaturat echipei de ecologisti. Sunt candidati pe listele Partidului Ecologist la alegerile parlamentare din 6 decembrie, in Mures.

 

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI