Aanvi Kamdar, o tânără creatoare de conținut pe Instagram, celebră pentru călătoriile făcute în toate colțurile lumii, a murit după ce a căzut în defileul cascadelor Kumbhe din Maharashtra.

Influencera de 26 de ani a căzut într-un defileu în timp ce filma un videoclip lângă cascadele Kumbhe din districtul Mangaon din Raigad, a declarat poliția indiană.

Victima a fost identificat ca fiind Aanvi Kamdar (26 de ani), rezidentă din Mumbai și extrem de cunoscută pe rețelele sociale, potrivit Bussiness Insider.

Potrivit presei locale, Aanvi Kamdar a mers cu prietenii ei la cascadele din Kumbhe pentru a se bucura de sezonul ploios în mijlocul naturii și pentru a filma un nou videoclip.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Timp de 15 ani, o japoneză a mâncat doar tăiței și ridichi, ca să facă economii. Câți bani a adunat și ce și-a cumpărat cu ei- antena3.ro

În timp ce făcea fotografii și videoclipuri ale cascadei, piciorul tinerei ar fi alunecat, iar ea a căzut direct într-un defileu adânc de 120 de metri.

Imediat ce au fost primite informații despre incident, agenții de la Societatea de Conservare a Faunei Sălbatice Sahyadri și ofițerii de poliție Mangaon au ajuns la locație, împreună cu forțele de salvare.

Superintendentul de poliție Raigad, Somnath Gharge, a declarat că tânăra era în viață după ce a căzut în defileu și a fost dusă la spital.

Cu toate acestea, Aanvi a murit ulterior.

„În timp ce coboram să o salvăm pe femeia din defileu, au căzut pietre mari peste noi. La început, femeia părea că nu era în viață. Totuși, după ce ne-am apropiat, am văzut că respiră, ceea ce a confirmat că era în viață. A fost dusă imediat la spital, însă, a murit acolo”, a spus Somnath Gharge.

Ultima postare pe Instagram a lui Aanvi Kamdar:

View this post on Instagram

A post shared by Aanvi Kamdar- Travel & Lifestyle (@theglocaljournal)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si