S-au acumulat mai multe motive care o fac pe Larisa din "Casa Iubirii" să izbucnească în lacrimi. "Dacă în trecut au fost mici neînțelegeri, le rezolvam pe moment, apoi treceam peste", spune ea.

Citește și: Momente de confuzie în Casa Iubirii. Patrick nu o mai înțelege pe Larisa. ,,Ar vrea să vină alt băiat''

Acum relația foarte tensionată cu Giuly pare să fi umplut paharul, iar Larisa vrea să plece din emisiune.

"Nimeni nu m-a scos atât de tare din fire", spune Larisa. Giuly refuză să accepte că are ceva cu Larisa. De ce este Larisa atât de înverșunata? Care să fie adevăratul motiv? 

Care este motivul real al supărării Larisei?

Patrick crede că Larisa ar ascunde ceva dacă s-a schimbat atât de radical. Concurentul ajunge să pună degetul pe rana: “Sunt oameni care te suspectează că ai pe cineva afara!”

Larisa se plange că nu-i mai ajung banii, că nu are un băiat pe plac în casă, că nu se înțelege cu unele fete.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Sunt mai multe motive, nu am de gând să mă justific pentru motivele mele. Partea cu banii este unul în plus", spune Larisa.

casa iubirii

Larisa, la cuțite cu Giuly

Patrick: Pentru mine, Larisa este un subiect închis

Larisa este acuzată de băieții din "Casa Iubirii" că le-a ascunde adevărul și ea ar avea unu iubit în afara casei. Ei se bazează pe anumite informații din mediul online.

Concurenta le promite băieților că le va părea rău deoarece le va demonstra că tot ce au spus despre ea este neadevărat.

Patrick discută separat cu Robert: "Eu aș zice că sunt 50-50%. N-aș zice că totul e vrăjeală ce s-a scris acolo în online, n-aș crede nici că este adevărat. Dar nu îmi pasă. Și pentru mine Larisa este un subiect închis", spune concurentul din Casa Iubirii. 

patrick casa iubirii larisa Patrick

Patrick din "Casa Iubirii": "Pentru mine, Larisa este un subiect închis"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cine este Larisa din "Casa Iubirii"

Larisa va împlini 22 de ani în luna mai 2024. Ea a intrat în "Casa Iubirii" încă din sezonul al doilea, fiind cea mai bună prietenă a Kingăi, fostă concurentă din primul sezon al emisiunii.

Larisa este zodia Taur și este originară din Iași. A lucrat ca recepționeră la o sală de fitness și este pasionată de fitness și box.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si