Patrick s-a revoltat din cauza reacțiilor pe care Giuly le are de fiecare dată când el vorbește cu Robert "ca de la bărbat la bărbat".

"Mi se umple paharul și nu mai suport!", spune concurentul din Casa Iubirii.

Citește și: "Te rog să o tragi de păr!" Roberta, atacată dur de "alianța viperelor" din "Casa Iubirii"

Patrick este deranjat că iubita lui Robert intervine mereu în discuție și bombăne: "Discutam despre glume și Giuly a intervenit! A intervenit și a bombănit despre mine...!", spune el.

Giuly se apără și afirmă că nu are nimic de împărțit cu concurentul: "Eu îi sugerez lui Patrick să se uite la episod ca să vada cum a fost! Asta nu a justificat faptul că nu ar fi trebuit să nu-i mai răspund în continuare la replicile lui!".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Patrick îi aruncă bomba lui Giuly. "Crezi că sunt îndrăgostit în secret de tine" 

Robert nu intervine în disputa lui Patrick cu Giuly

Patrick a lăsat-o fără cuvinte pe Giuly: "Crezi că sunt îndrăgostit în secret de tine" 

Patrick a lăsat-o fără cuvinte pe Giuly: "Te crezi intr-un film in care tu crezi ca eu sunt indragostit in secret de tine...!"

Patrick: "Am încercat să-i spun Giuly că dă senzația că nu mă bagă în seamă și spune: Eu nu vorbesc cu tine. Nu îmi bat capul, dar mă enervează când face așa pentru că ar trebui să discutăm normal și să punem punct la niște chestii".


Giuy: "Despre ce vorbim? Exact așa stau lucrurile cum a spus el, că nici nu-l bag în seamă".
Patrick: "Și de ce mă bombăni și după aia mă bagi în seamă? Spui că nu îți pasă, dar apoi bombăni despre mine cu fetele".

Patrick îi aruncă bomba lui Giuly. "Crezi că sunt îndrăgostit în secret de tine" 

Patrick îi aruncă bomba lui Giuly. "Crezi că sunt îndrăgostit în secret de tine" 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Patrick îi spune lui Robert că atunci când discută cu el ca de la bărbat la bărbat nu înțelege de ce tot sare și Giuly cu comentarii.

Giuly: Bine, mă duc de aici ca să vorbească doar ei.
Patrick: Păi și de acolo te bagi, din casa fetelor. Nu doar de aici

Patrick i-a explicat lui Robert că nu este interesat de reproșurile și comentariile lui Giuly, dar se așteaptă de la el să cadă în plasa ei. "De la tine am pretenții, pentru că îți ofer respect și îmi oferi respect, este o chestie de viceversa".

Patrick crede că Giuly nu îi oferă respect. "De ce să mă tragă mereu de urechi? Nu am voie să mai vorbesc de frică că mă pedepsește Giuly. Asta e frustrarea mea!", spune concurentul rămas din sezonul anterior al emisiunii Casa Iubirii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si