Francesca l-a luat la rost pe Patrick după ce a aflat că tânărului nu îi place cum se îmbracă. Ironia ei l-a enervat pe Patrick, dar și pe ceilalți băieți din casă, care n-au înțeles de ce s-a supărat atât de tare concurenta. 

Francesca: „Voiam să întreb de ce nu ne-ai anunțat că te-ai reprofilat în carieră?! Cred că ești stilist și noi nu știam.(...)

Ți-ai dat cu părerea despre ținutele mele și am crezut că ești stilist, doar că eu nu am cerut consultanță. Întrebarea era cine se îmbracă cel mai urât din casă și tu ai spus că eu.”
Patrick: „Nu eu. Toți băieții au spus că tu, și nu am spus că te îmbraci urât. Eu am spus așa: nu vreau să fiu răutăcios, după gusturile mele Francesca. Nu înseamnă că te îmbraci, dar pentru gusturile mele îmi place cel mai puțin cum te îmbraci. Am să te rog să te uiți tu cu ochii tăi, după care să vorbești.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

Citește și: „Încercam să vorbesc cu el și mă lua peste picior” Casian, luat în vizor de concurente! Virginia a rămas cu un gust amar după discuția pe care a purtat-o cu noul băiat din „Casa iubirii”

patrick casa iubirii, francesca casa iubirii, scandal casa iubirii

Patrick îi dă replica Francescăi: „Ține de caracterele noastre”

De la capitolul haine, discuția dintre Francesca și Patrick a degenerat extrem de tare.

Cei doi au avut un schimb acid de replici legat de momentul în care Patrick a votat-o pe Francesca pentru eliminare.

Întrebată de Patrick cine consideră că nu este real din casă, Francesca nu a vrut să răspundă la întrebare și a continuat să îl certe în continuare pe concurentul care a reușit să o supere. Chiar dacă Patrick a încercat să îi explice ce a spus cu adevărat, Francesca nici nu a vrut să audă.

Francesca: „Mi se pare că am fost pusă la televizor într-o ipostază foarte proastă.”
Patrick: „Dacă spui lucrurile într-un mod ironic, o să-ți răspund într-un mod ironic. Mă iei la mișto și te superi că eu am răspuns cum am răspuns.”
Francesca: „Eu sunt de o lună venită aici. Trebuia să fim amândoi veniți de o lună și după să ne luăm la ceartă.”
Patrick: „Eu nu mă comport superior în fața nimănui. Faptul că sunt de mai mult timp venit aici nu îmi dă dreptul să vorbesc ironic, ține de caracterele noastre.”
Francesca: „Ești aici de un an, ai frecat canapeaua.”
Patrick: „Pentru tine mai stau un sezon. Vin și în sezonul 4, să te uiți de acasă la mine.(...)

Am avut momente în care am vrut să plec și am avut SMS-uri, nu m-au lăsat telespectatorii.”

Citeste si: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul prin care Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: "Am fost binecuvântat și onorat să practic acest sport"- radioimpuls.ro

Citeste si: O finalistă Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și "pasată cu un blender" de soțul ei. Detaliile unei crime care a șocat Europa- antena3.ro

Citește și: VIDEO Teodora și Moldo, din ce în ce mai apropiați! Detaliul pe care l-a observat tânărul la brunetă: „Ieși în evidență”

patrick casa iubirii, francesca casa iubirii, scandal casa iubirii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si