După ce a fost ales liderul casei, Patrick a avut o reacție neașteptată cu privire la comportamentul Giulyei. Întrebat de Julia ce părere are despre atitudinea concurentei, Patrick a spus, mai în glumă, mai în serios, că Giuly îl atrage.

"Mă atrage. Mă face să o vânez", a fost răspunsul oferit, fără ezitare, de Patrick.

Îl atrage, cu adevărat, Giuly pe Patrick?

Patrick, am o întrebare.

Având în vedere comportamentul așa, un pic indiferent al lui Giuly, față de tine. Te atrage cumva?, l-a întrebat Julia pe Patrick.

Cu un zâmbet larg, Giuly a așteptat răspunsul lui Patrick.

giuly

Ce reacție a avut Giuly la spusele lui Patrick?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Îmi place așa, mă atrage. Mă face să o vânez așa, a răspuns Patrick.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru că răspunsul nu a convins-o, Julia a insistat, iar Patrick a spus că atitudinea Giulyei nu ar fi cu adevărat indiferentă, așa cum vrea să pară, de fapt.

În primul rând, eu nu o cred pe Giuly atât de indiferentă. Adică o simt ok, e... da, a răspuns Patrick, lăsând loc de comentarii și lansând un val de interpretări între concurenți.

Citește și: VIDEO. "Sunt singură de 3 ani. Pot să fac un cuplu cu cineva în fiecare săptămână". Bianca din "Casa Iubirii", destăinuri picante de față cu Robert

patrick

Patrick: Mă face să o vânez

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

A auzit că îmi place. Îmi place să vânez. Acum nu știu dacă va duce în vreo direcție sau nu. Giuly e o femeie mișto și am spus din prima zi, dar na, vom vedea...

, a răspuns Patrick remarcilor făcute de Julia.

Băieții l-au provocat, iar Patrick a continuat dezvăluirile.

O văd ca la Hollywood. A avut o prezență așa, o feminitate din aia așa, ieșită din comun, parcă și poziție. M-am uitat la ea și în gală, frate, cum stă. Așa se pune, nu se mișcă deloc. În viața mea n-am văzut așa ceva,  a povestit Patrick cu privire la prima impresie pe care i-a lăsat-o Giuly.

A spus Patrick adevărul în glumă? Rămâne de văzut dacă răspunsurile și complimentele aduse Giulyei sunt, de fapt, sentimentele reale pe care pentru concurentă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si