Se pare că mafia furioasă i-a forțat pe hoți să mărșăluiască goi pe străzile orașului, în scene care amintesc de filmul „Game of Thrones”.

Citește și: VIDEO| Petrecere ca în filme! După ce a celebrat cu fast ultimele zile de burlăcie, în drumul spre casă, un viitor mire s-a trezit în compartimentul de bagaje al avionului

Cei patru suspecți de furt au fost dezbrăcați, biciuiți cu curele și filmați de privitori furioși în timp ce făceau o lungă "plimbare a rușinii" pe străzi, scrie Daily Star.

Plimbarea rușinii pentru cei patru hoți

La fel ca în celebra scenă cu Cersei Lannister din "Urzeala Tronurilor", hoții columbieni au fost dezbrăcați și biciuiți cu curele în timp ce au fost obligați să defileze prin oraș.

Citește și: Focuri de armă într-un autobuz din Capitală. Au intervenit trupele antitero

Mulțimea furioasă i-a târât pe cei patru bărbați dintr-un taxi după ce i-a acuzat că au furat motociclete din cartierul Robledo.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit sursei citate, localnicii furioși i-au făcut să-și recunoască crimele în timpul plimbării.

În timp ce trecătorii au filmat scena, cei patru bărbați goi au fost văzuți mergând pe o potecă din oraș, în fața unui bărbat care ținea o curea de piele.

Citește și: Fotografii șocante cu o femeie de afaceri "înainte și după" ce a devenit dependentă de drogul care dă fiori

Cameramanul i-a întrebat: „Acum ce spuneți?”
„Ne-au prins furând aici, în Robledo.


„Venim de la Enciso, nu o vom mai face.”
Cameramanul a spus: „Ce ați furat?”
Grupul a răspuns: „Motociclete, furam motociclete”.

Suspecții au fost obligați apoi să coboare niște trepte când au recunoscut că au venit la furat în zonă „într-un taxi” și au furnizat mulțimii plăcuța de înmatriculare a vehiculului.

Nu este clar ce s-a întâmplat după acest incident din orașul columbian al drogurilor și dacă autoritățile investighează sau nu cazul.

Cei patru presupuși hoți au fost dezbrăcați, biciuiți cu curele și filmați de privitori furioși în timp ce făceau o plimbare a rușinii.

Alte scene șocante cu hoí prinși de mulțime în Medellin, Columbia:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si