O operațiune de căutare la scară largă a fost declanșată în zona muntoasă din vestul Austriei, după au fost găsite resturi din epava unui avion prăbușit.

Citește și: VIDEO. Un avion s-a prăbușit peste un centru comercial. "S-a auzit un zgomot uriaș și totul s-a acoperit de fum"

Patru persoane au murit în urma prăbușirii unui avion în Gruenau im Almtal, o localitate din Austria Superioară.

Potrivit TheLocal.at, a fost deschisă o anchetă de proporții.

Poliția austriacă a declarat sâmbătă că au fost recuperate cadavrele a patru persoane după prăbușirea unui avion în vestul Austriei.

La scurt timp după prânz, aeronava s-a prăbușit în apropiere de Gruenau im Almtal, în provincia Austria Superioară, au declarat autoritățile locale.

Citește și: VIDEO- Avionul trimis după românii din Gaza, s-a stricat. Încă 41 de români cu dublă cetățenie au scăpat din Gaza

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Operațiunile de intervenție și salvare au fost îngreunat după ce regiunea a înregistrat ninsori abundente în ultimele zile.

accident avion austria

Zone greu accesibile în Austria

[Sursa foto: Facebook]

Avionul decolase din Republica Cehă

Cele patru victime nu au putut fi identificate imediat, potrivit.

Potrivit site-ului Aviation Safety Network, un avion ușor Rockwell Commander 112B cu un singur motor decolase de pe aeroportul Pribram din Republica Cehă și zbura către Medulin în Croația, a informat agenția de presă austriacă APA.

La început s-au găsit doar bucăți din epavă în zona din jurul Grünau im Almtal. Câteva ore mai târziu, serviciile de urgență au descoperit motorul prăbușit al avionului în zona de schi.

Orice ajutor a venit, din păcate, prea târziu pentru pasagerii micului avion.

Avion de mici dimensiuni prăbușit peste un centru comercial

Un alt incident aviatic cu o aeronavă de mici dimensiuni a avut loc în urmă cu două zile în altă parte a lumii, în Texas, SUA.

Un pilot și-a pierdut viața după ce s-a prăbușit cu avionul ușor în parcarea unui centru comercial. A urmat un incendiu de amploare la fața locului. 

Din fericire, nicio altă persoană nu a murit în urma accidentului.

Citește și: VIDEO- Un elicopter s-a prăbușit peste un bloc, în statul american Florida. Două persoane și-au pierdut viața și alți doi sunt răniți

accident avion austria

Tragedie aviatică în Austria

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si