Johannes Visscher era, inca de pe atunci, suspect in capitala Moldovei, unde ar fi vrut sa violeze o copila in varsta de 8 ani. Oamenii legii n-au fost capabili sa-l identifice, asa ca au abandonat dosarul pe birou. Astfel, se explica de ce cazul a ramas nerezolvat pana acum.

Parintii copilei acostate de individul periculos retraiesc momentul atacului si puncteaza un detaliu cutremurator: barbatul cu porniri bolnave a abordat-o in limba romana pe fetita lor.

Citeste si: Dezvăluire bombă: Olandezul acuzat că a ucis-o pe Adriana ar mai fi făcut o victimă la Iași

TATAL FETITEI AGRESATE: In limba romana, da, s-a inteles cu dansul. Dar n-a vorbit mult, a vorbit prea putin. A oprit masina si a zis: Unde mergi, fetita? Pai merg acasa. Hai ca te duc eu acasa, unde stai? Mai incolo un pic. Urca in masina. A facut de doua ori turul satului. A zis ca a mangaiat-o pe picior, ce i-a facut el, atata a spus, ca a mangaiat-o pe picior.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Atacul- care din fericire n-a fost dus pana la capat, s-a intamplat pe 15 iunie, cu o zi inainte ca suspectul sa fie surprins de camerele din Iasi. In imagini, barbatul ce-i seamana leit lui Johannes isi pune geaca pe el si priveste in spate, de parca se crede urmarit. Camera surprinde inclusiv cercelul din ureche, identic cu cel din pozele olandezului.

Pedofilul olandez vorbea românește. Ce a făcut în Iași

Olandezul cu ganduri bolnave ar fi venit in capitala Moldovei dupa acelasi scenariu precum cel din Dambovita. A aterizat la Iasi, a inchiriat o masina, apoi s-ar fi dus sa-si aleaga victima in comuna Horlesti, la 20 de kilometri departare de oras.

O zi mai tarziu, olandezul a plecat din Romania cu prima cursa aeriana.

Procurorii au aflat ca, pana acum, Johannes Visscher a mai venit si in Suceava, Bacau si Vrancea.
Incepe sa devina o certitudine faptul ca olandezul calatorea in tara noastra special ca sa-si satisfaca nevoile bolnave. Aici, in satele marginase, putea sa vaneze in voie copii minori.

Banuiala anchetatorilor este, insa, si mai sumbra. Este posibil ca Johannes sa fi venit in Romania de mult mai multe ori, suficient de des incat sa invete si limba noastra, ca sa poata sa intre in vorba cu minorii.

DANIEL DAVID, profesor universitar: Este important sa avem institutii mult mai puternice, atat institutii care tin de politie/justitie dar si institutii care sunt implicate in asistenta psihologica si psihosociala a acestor victime.

Intre timp, micuta Mihaela Feraru, pe care olandezul se pare ca a supus-o la perversiuni sexuale si apoi s-a descotorosit de ea, a fost inmormantata joi.

Citeste si: De ce era pedofilul olandez obsedat de refrenul unei piese a anilor '90? ”Am să-ți dau un pupic pe nas...”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si