Pensiunea destinata cainilor de apartament din localitatea bihoreana Balaia a devenit aproape neincapatoare in aceasta perioada a concediilor, cand multi stapani isi lasa aici animalele de companie. In cele opt camere puse la dispozitie de proprietarii pensiunii canine, cateii au parte de tot confortul.

Citeste si: Imagini înfiorătoare! Un preot a legat un câine cu lanţul de maşină şi l-a târât pe asfalt

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pensiunea este supravegheata video, asa ca stapanii pot urmari pe internet de oriunde s-ar afla cum sunt ingrijiti si hraniti cainii lor.

Pe langa spatiul de cazare, cainii pot sa alerge in voie intr-o gradina imensa, care se intinde pe 3000 de metri patrati si au la dispozitie un medic veterinar, care le poate acorda ajutor daca este nevoie.

Încântați de condiții

Stapanii animalelor sunt incantati de conditiile pe care patrupedele le au aici.

Ideea i-a venit proprietarului cand si-a dat seama ca nu are unde sa-si lase propriu caine atunci cand pleaca in concediu.

Pretul unei zile de cazare este cuprins intre 50 si 60 de lei, in functie de pretentiile stapanilor. Iar cei care vor sa-si urmareasca animalul de comapanie pe internet platesc inca 10 lei.

Citeste si: VIDEO| Câinele Nero, spaima pușcăriașilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si