Faceti cunostinta cu "agentii" Nero si Thor- colegi si camarazi de nadejde ai politistilor de la Serviciul de Actiuni Speciale Dambovita.

Sunt eroii unor interventii dificile- de capturare a unor detinuti evadati din puscarii. Ultima misiune s-a sfarsit victorios.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Un individ- condamnat pentru furt si inchis in penitenciarul Gaesti- fugise de la un depozit de legume din comuna Baleni- unde lucra.

Agent SAS: Am fost alarmati in jurul orei 15.30 ca un detinut a evadat. Ne-am deplasat la fata locului cu cainele de serviciu Nero pentru patrulare si interventie si cu cainele de serviciu Thor pentru detectare miros uman. Primele indicii ni le a dat cainele de urma, ne-am dus in directia pe care el a alergat. Am ajuns pe un camp, evadatul era la aproximativ 50-70 de metri de noi. Acesta nu s-a supus somatiilor legale, moment in care am fost nevoiti sa folosim cainii de serviciu pt prinderea acestuia”.

Infractorul s-a ales cu mai multe muscaturi, dar a fost prins si dus inapoi dupa gratii.

Nero are un an si 11 luni. E un ciobanesc german, instruit pentru patrulare si interventie.

De la inceputul anului si pana acum are la activ 20 de misiuni, toate duse la capat cu succes. Atunci cand nu participa la interventii, este un adevarat caine de casa: doarme, se joaca si este extrem de atasat de copii.

De la 4 luni se antreneaza, iar anul trecut a finalizat scoala de dresaj de la Sibiu ca sef de promotie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si