Organele legii au descoperit și confiscat, în urma perchezițiilor, 87.080 de euro, 354.983 de lei, 1.000 de franci elvețieni, 317.000 de forinți maghiari, 99 de telefoane mobile, 3 tablete, 3 laptopuri și un autoturism de lux, cu o valoare de aproximativ 80.000 de euro. 

32 de percheziții în Harghita. S-au găsit sume uriașe de bani și mai multe gadget-uri

Vineri, 13 octombrie, în urma celor 32 de percheziții, polițiștii au găsit sume uriașe de bani și mai multe telefoane sau laptopuri. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la data de 13 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita au descoperit și ridicat 87.080 de euro, 354.983 de lei, 1.000 de franci elvețieni, 317.000 de forinți maghiari, 99 de telefoane mobile, 3 tablete, 3 laptopuri și un autoturism de lux, cu o valoare de aproximativ 80.000 de euro”, au transmis autoritățile.

Arme neletale, găsite la perchezițiile din Harghita

La fața locului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita au mai găsit și arme neletale, precum un pistol cu aer comprimat, care face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării și care nu figurează înscris în circuitul legale. S-a constatat și faptul că persoana care deținea arma, nu avea autorizație pentru a o deține, purta sau folosi vreo armă din această categorie, potrivit legii.

De asemenea, tot pe 13 octombrie, o persoană a fost reținută și dusă la sediul Poliției din Municipiul Gheorgheni, pentru a fi audiată.

„În cadrul aceleiași activități, a mai fost descoperit și indisponibilizat un pistol cu aer comprimat, care face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării și care nu figurează înscris în circuitul legal. Totodată, persoana la care a fost găsit pistolul nu figurează ca fiind autorizată pentru a deține, purta sau folosi arme din această categorie, conform legislației în vigoare. La aceeași dată, o persoană a fost condusă la sediul Poliției din Municipiul Gheorgheni, pentru audieri”, au mai transmis polițiștii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si