Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Percheziții ample la persoane bănuite de șantaj și camătă în Harghita. Autoritățile au efectuat 32 de percheziții

Autoritățile au efectuat 32 de percheziții la data de 13 octombrie 223. La acțiuni au participat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita și au descoperit sume uriașe de bani. În urma descinderilor s-au confiscat și diferite gadget-uri.

Maria Stiuca,

Percheziții ample la persoane bănuite de șantaj și camătă în Harghita

[Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Organele legii au descoperit și confiscat, în urma perchezițiilor, 87.080 de euro, 354.983 de lei, 1.000 de franci elvețieni, 317.000 de forinți maghiari, 99 de telefoane mobile, 3 tablete, 3 laptopuri și un autoturism de lux, cu o valoare de aproximativ 80.000 de euro. 

Arme neletale, găsite la perchezițiile din Harghita

La fața locului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita au mai găsit și arme neletale, precum un pistol cu aer comprimat, care face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării și care nu figurează înscris în circuitul legale. S-a constatat și faptul că persoana care deținea arma, nu avea autorizație pentru a o deține, purta sau folosi vreo armă din această categorie, potrivit legii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De asemenea, tot pe 13 octombrie, o persoană a fost reținută și dusă la sediul Poliției din Municipiul Gheorgheni, pentru a fi audiată.

„În cadrul aceleiași activități, a mai fost descoperit și indisponibilizat un pistol cu aer comprimat, care face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării și care nu figurează înscris în circuitul legal. Totodată, persoana la care a fost găsit pistolul nu figurează ca fiind autorizată pentru a deține, purta sau folosi arme din această categorie, conform legislației în vigoare.

La aceeași dată, o persoană a fost condusă la sediul Poliției din Municipiul Gheorgheni, pentru audieri”, au mai transmis polițiștii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI