La data de 29 iunie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, și polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci- Biroul Investigații Criminale și Biroul Criminalistic, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Tecuci, la locații care aparțin unui bărbat de 53 de ani, din orașul menționat.

Totul a avut loc în Tecuci.

Oamenii legii au găsit o armă letală de vânătoare

Autoritățile au descoperit, în urma perchezițiilor, la o fermă agricolă, o armă letală de vânătoare calibrul 12 mm și doar 1 cartuș de vânătoare, deținute fără drept.

Citește și: Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timișoara ar fi fost acasă la părinți după ce a comis ororile. Unde se ascundea individul? „Totul a fost cu premeditare”

Bărbatul a justificat descoperirea declarând că le-ar fi achiziționat în urmă cu o aproximativ 2 săptămână de la o persoană necunoscută, plătind suma de 600 de euro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci în vederea stabilirii tuturor datelor de interes pentru cauză și a luării măsurilor legale care se impun.

Citește și: Mai multe arme neletale și mii de cartușe au fost confiscate de către polițiștii din Timiș

Mai multe arme neletale și mii de cartușe au fost confiscate de către polițiștii din Timiș

Polițiștii au pus în executare  16 mandate de percheziție domiciliară  în localitațile Timișoara, Checea, Măguri, Dumbrăvița, Moșnița Nouă și Știuca, din județul Timiș.

„În fapt, activitatea infracțională s-a derulat prin două societăți comerciale rezidente juridic și fiscal în Polonia care, prin intermediul unei platforme autohtone online de vânzări, au comercializat, fără drept, unor persoane neautorizate (cetățeni  români), arme neletale din categoria celor supuse autorizării.”,  se arată în comunicat.

Citește și:  VIDEO. A fost prins principalul suspect al dublei crime de la Timișoara

Polițiștii au ridicat înscrisuri și  23 de arme neletale  supuse autorizării (19 cu țeavă scurtă și patru cu țeavă lungă), precum și 15.000 de proiectile metalice.

Citește și:  Revolta unui om de afaceri: „Nu vom mai avea tâmplari și zidari pentru că tinerii merg la facultate”

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar 14 persoane au fost duse la audieri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si