Hostelul de afla în apropierea unei gradinite, transmite Vlad Petrișor, reporter Stirile Kanal D. Aici a stat olandezul joi si vineri.

Johannes Visscher era deja familiarizat cu tara noastra. Procurorii au date ca acesta a fost in Romania de cel putin 4 ori pana acum.

Citeste si: Pedofilul olandez este bănuit pentru o altă crimă produsă în România

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

In tara a intrat nestingherit asta pentru ca Romania nu are un sistem de stocare a datelor in ceea ce priveste infractiunile de care ar fi banuita o persoana ce tranziteaza teritoriul tarii noastre.

Percheziții în cazul fetiței de 11 ani ucise. Criminalul olandez ar fi făcut mai multe victime

Procurorii merg acum pe o pista socanta, olandezul ar putea avea mai multe victime in tara noastra.

S-au cerut rapoarte detaliate pentru ca toate perioadele in care a fost in Romania sa fie clar stabilite si astfel sa se faca o posibila legatura intre olandez si alte cazuri de disparitie.

Citeste si: Fosta logodnică a pedofilului olandez a spus tot: "Acest lucru nu este o surpriză pentru mine”

Politistii olandezi au inceput deja perchezitiile acasa la barbat.

Intre timp, fosta logodnica a spus ca nu este deloc suprinsa de faptele barbatului, avand in vedere trecutul monstruos al individului. Femeia sustine ca a fost condamnat la inchisoare si internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infractiuni de natura sexuala.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/563/20042928/1/olandez-pedofil.jpg


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si