„Am fost împreună, dar am rupt logodna acum 8 ani. Înainte să fiu cu el, a fost condamnat pentru hărțuire și agresiune a unor femei. A fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce și-a ispășit pedeapsa.(...) Este un șoc, dar a mai comis astfel de fapte în trecut. Acest lucru nu este o surpriză pentru mine”, a spus fosta logodnică a bărbatului din Olanda, Cuijk.

Johannes Visscher ar fi un funcționar din sistemul public din Olanda 

Citeste si: Imagini de la parastasul lui Aurelian Preda, de la Dervent! Nicușor Iordan n-a venit, iar slujba a fost condusă de IPS Teodosie

Citeste si: Incredibil! Cum a scăpat din România criminalul olandez! Ce s-a întâmplat cu polițiștii în cele trei minute în care bărbatul care a ucis-o pe fetița din Dâmbovița a urcat pe scara avionului!

Pedofilul olandez s-a sinucis în urmă cu o zi. El lucra ca IT-ist la Agenția pentru Plasarea forței de muncă și asigurărilor sociale din Amsterdam.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Johannes Visscher a fost pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire.

Citeste si: Două cutremure s-au produs în Zona seismică Vrancea, unul în judeţul Buzău şi unul în Vrancea

Citeste si: VIDEO| Și electrocasnicele stinse consumă curent. Care este explicația


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si