Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Percheziții în cazul fetiței de 11 ani ucise. Anchetatorii au descins la un hostel unde a locuit olandezul

Sunt perchezitii, in aceasta dimineata, la un hostel din sectorul 2 al Capitalei, unde a locuit olandezul Johannes Visscher.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Hostelul de afla în apropierea unei gradinite, transmite Vlad Petrișor, reporter Stirile Kanal D. Aici a stat olandezul joi si vineri.

Johannes Visscher era deja familiarizat cu tara noastra. Procurorii au date ca acesta a fost in Romania de cel putin 4 ori pana acum.

Citeste si: Pedofilul olandez este bănuit pentru o altă crimă produsă în România

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In tara a intrat nestingherit asta pentru ca Romania nu are un sistem de stocare a datelor in ceea ce priveste infractiunile de care ar fi banuita o persoana ce tranziteaza teritoriul tarii noastre.

Percheziții în cazul fetiței de 11 ani ucise. Criminalul olandez ar fi făcut mai multe victime

Procurorii merg acum pe o pista socanta, olandezul ar putea avea mai multe victime in tara noastra.

S-au cerut rapoarte detaliate pentru ca toate perioadele in care a fost in Romania sa fie clar stabilite si astfel sa se faca o posibila legatura intre olandez si alte cazuri de disparitie.

Citeste si: Fosta logodnică a pedofilului olandez a spus tot: "Acest lucru nu este o surpriză pentru mine”

Politistii olandezi au inceput deja perchezitiile acasa la barbat.

Intre timp, fosta logodnica a spus ca nu este deloc suprinsa de faptele barbatului, avand in vedere trecutul monstruos al individului. Femeia sustine ca a fost condamnat la inchisoare si internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infractiuni de natura sexuala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI