Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Pericol iminent de explozie în satul din Dolj! Mai multe familii au fost strămutate din cauza riscului uriaș

În satul din Dolj, unde o casă a sărit în aer, locuitorii trăiesc clipe de groază. Aseară, mai multe familii au fost strămutate din cauza pericolului de explozie.

Redactia Stirile Kanal D,

Pericol de explozie în tot satul [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Sunt clipe teribile în satul din Dolj în care persistă un pericol iminent de explozie. Aseară, mai multe familii au fost strămutate de urgență, asta după ce o casă din vecinătatea lor, care stătea pe o pungă de gaze, a sărit în aer. Imaginați-vă că valorile de gaz s-au triplat în mai puțin de două zile, iar in zona a fost instituită starea de urgență. Ce presupune asta, ne detailează în direct, de la fața locului, colega mea, Teo Argint”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Panică în sat din cauza riscului de explozie

„Aseară au fost evacuate patru persoane din cele trei gospodării aflate în vecinătatea casei afectate aici, în spatele meu. Vorbim, în general, despre pensionari care au fost preluați cu mașinile de către rude și duși undeva în siguranță până când autoritățile vor decide că în zonă nu mai există pericol de explozie.

De asemenea, autoritățile au încercat să relocheze și localnicii din celelalte gospodării, însă, o parte dintre aceștia sunt fie mutați în oraș, fie plecați în străinătate. În această dimineață au început din nou măsurătorile la toate casele din zonă și vom afla în următoarele ore cum evaluează autoritățile situația. De altfel, trebuie să știți: pentru că în weekend valorile gazului au crescut de trei ori, până la 74 la sută, în zona puțului și până la 5,5 procente în curtea casei afectate, ieri, prefectul Doljului a întrunit Comitetul pentru Situații de Urgență.
Printre altele acesta a hotărât ca zona să rămână sub supraveghere permanentă și să se măsoare în fiecare zi concentrația de gaz. Nu este exclusă nici montarea unor detectoare de gaz la fiecare locuință din satul Bâzdâna. Cât despre proprietarul casei explodate, trebuie să știți că acesta se află în continuare la spital cu răni și arsuri multiple”, a transmis Teo Argint, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: Cum se votează la alegerile parlamentare din 2024?

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI