Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Pescobar a plecat în Grecia, pe Muntele Athos, pentru a aduce doradă: ”Vi-l voi aduce pe mese în toate restarantele mele și în toate orașele, satele și comunele din România”

Pescobar nu se lasă intimidat de inspectorii ANPC și a decis să plece în Grecia, de unde le promite clienților săi că le va aduce cel mai bun pește. Antreprenorul a postat o mulțime de clipuri de pe mare, dar și cu peisajele de la Mănăstirea Vatopedu.

Stefania Pavel,

Pescobar nu se lasă intimidat de inspectorii ANPC și a decis să plece în Grecia, de unde le promite clienților săi că le va aduce cel mai bun pește. Antreprenorul a postat o mulțime de clipuri de pe mare, dar și cu peisajele de la Mănăstirea Vato [Sursa foto: Paul Nicolau - Facebook & Tik Tok]


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trei restaurante ”Taverna Racilor” au fost închise, după ce inspectorii de la Protecția Consumatorilor au găsit nereguli în privința păstrării alimentelor. Cu toate astea, Paul Nicolau sfidează inspectorii ANPC anunțând redeschiderea restaurantului său din Timișoara.

Ce au găsit inspectorii ANPC în restaurantele lui Pescobar?

Vreau să mulțumesc tuturor televiziunilor care m-au ajutat în zilele astea să-mi cresc brand awareness-ul.  

70.000 de noi followeri am acumulat pe TikTok, atât s-a putut, e bine rău de tot. Și pe Instagram vreo 5.000. Bine rău de tot. Tot ce vreau e... plecăciune, mersi mult de tot. Mă costa mult să fac reclama asta, așa că m-ați ajutat. Mersi frumos ”, a spus afaceristul pe Instagram.

Citește și: Care sunt cele 4 bănci verificate de ANPC în legătură cu ratele românilor? "Singurii care par să deconteze profitul exagerat al băncilor sunt consumatorii români”

Inspectorii ANPC ar fi găsit mizerie și sute de kilograme de pește și fructe de mare depozitate în condiții improprii, spații frigorifice și congelatoarele care nu aveau elemente de identificare-caracterizare și produse care depășiseră termenul-limită de consum. Cu toate astea, Pescobar nu recunoaște aceste nereguli, ba chiar a amenințat că va da în judecată instituția. 

”Domnule, singurul lucru care mă face să am o oarecare înțelegere este entuziasmul pe care îl ai în a-ți promova afacerea”

„Mama domniei sale, ca orice mamă cred încărcată de emoție, a solicitat să avem clemență că va remedia, se va ocupa, să nu luăm, deja vorbim de a treia măsură draconică. Vorbim de finalul lunii iunie, când aceasta a făcut o serie de promisiuni. El a făcut curățenie și noi i-am oferit posibilitatea pentru a nu știu câta oară șansa să redeschidă. Eu i-am spus la audiență: ”Domnule, singurul lucru care mă face să am o oarecare înțelegere este entuziasmul pe care îl ai în a-ți promova afacerea”.

Am vorbit și cu mama lui să urmărească îndeaproape, dânsa sugerându-mi că nu prea se face înțeleasă de către fiu cu privire la investiții”, a declarat Hora Constantinescu, șeful ANPC în podcastul „Oameni cu cord”.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Controale periodice anunțate în cadrul azilelor de bătrâni. Ce mesaj a transmis prefectul Capitalei în acest sens

Recent, Pescobar a decis să ia o pauză și să plece în Grecia.

”Plec la Athos ca să mă liniștesc de tot acest taifun care s-a creat în împotriva mea și a afacerii mele”

Ia uitați dragilor cum iese dorada la suprafață după mâncare. Părintele le-a dat de mâncare și ele fiind obișnuite...”, spune Pescobar.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

@tavernaracilortimisoara #pescobar #athos ♬ original sound- tavernaracilortimisoara

”Vă vom filma cum se crește pește la Vatopedu să vadă toată România, să înțeleagă ce minuni fac preoții în aceste minunate ape ce înconjoară mănăstirea Vatopedu. După care eu îl voi pescui, părinții îl pescuiesc, nu eu și eu vi-l voi aduce pe mese în toate restarantele mele și în toate orașele, satele și comunele din România. Doamne ajută! Mă simt onorat să am eu această ocazie”, le spune internauților patronul restaurantelor celebre pentru fructele de mare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI