Trei restaurante ”Taverna Racilor” au fost închise, după ce inspectorii de la Protecția Consumatorilor au găsit nereguli în privința păstrării alimentelor. Cu toate astea, Paul Nicolau sfidează inspectorii ANPC anunțând redeschiderea restaurantului său din Timișoara.

Ce au găsit inspectorii ANPC în restaurantele lui Pescobar?

Vreau să mulțumesc tuturor televiziunilor care m-au ajutat în zilele astea să-mi cresc brand awareness-ul.  

70.000 de noi followeri am acumulat pe TikTok, atât s-a putut, e bine rău de tot. Și pe Instagram vreo 5.000. Bine rău de tot. Tot ce vreau e... plecăciune, mersi mult de tot. Mă costa mult să fac reclama asta, așa că m-ați ajutat. Mersi frumos ”, a spus afaceristul pe Instagram.

Citește și: Care sunt cele 4 bănci verificate de ANPC în legătură cu ratele românilor? "Singurii care par să deconteze profitul exagerat al băncilor sunt consumatorii români”

Inspectorii ANPC ar fi găsit mizerie și sute de kilograme de pește și fructe de mare depozitate în condiții improprii, spații frigorifice și congelatoarele care nu aveau elemente de identificare-caracterizare și produse care depășiseră termenul-limită de consum. Cu toate astea, Pescobar nu recunoaște aceste nereguli, ba chiar a amenințat că va da în judecată instituția. 

”Domnule, singurul lucru care mă face să am o oarecare înțelegere este entuziasmul pe care îl ai în a-ți promova afacerea”

„Mama domniei sale, ca orice mamă cred încărcată de emoție, a solicitat să avem clemență că va remedia, se va ocupa, să nu luăm, deja vorbim de a treia măsură draconică. Vorbim de finalul lunii iunie, când aceasta a făcut o serie de promisiuni. El a făcut curățenie și noi i-am oferit posibilitatea pentru a nu știu câta oară șansa să redeschidă. Eu i-am spus la audiență: ”Domnule, singurul lucru care mă face să am o oarecare înțelegere este entuziasmul pe care îl ai în a-ți promova afacerea”.

Am vorbit și cu mama lui să urmărească îndeaproape, dânsa sugerându-mi că nu prea se face înțeleasă de către fiu cu privire la investiții”, a declarat Hora Constantinescu, șeful ANPC în podcastul „Oameni cu cord”.

Citește și: Controale periodice anunțate în cadrul azilelor de bătrâni. Ce mesaj a transmis prefectul Capitalei în acest sens

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Recent, Pescobar a decis să ia o pauză și să plece în Grecia.

”Plec la Athos ca să mă liniștesc de tot acest taifun care s-a creat în împotriva mea și a afacerii mele”

”În ultima vreme, mai des pe aeroport, mai rar pe la restaurante. De exemplu, acum plec la Athos ca să mă liniștesc de tot acest taifun care s-a creat în împotriva mea și a afacerii mele.

Mă duc frumos, așezăm gândurile, liniște, că până la urmă asta contează. Puterea lui Dumnezeu și noi sănătoși să fim. În rest, stres zero și dăm înainte”, a declarat Pescobar pe Tik-Tok. 

Citește și: Vouchere pentru alimente 2023: Premierul, anunț important: „Cardurile pentru aceste persoane vor fi alimentate cu banii necesari”

mode: 'sc-ziare-mid-article', container: 'taboola-sponsored-mid-article', placement: 'Sponsored Mid Article', target_type: 'mix'});

”Dragilor, la Mănăstirea Vatopedu am ieșit puțin pe balcon. Frumusețe, pace și multă, multă, multă liniște, asta e definiția și asta caracterizează tot ceea ce se întâmplă cu starea și sufletul”, spune Paul Nicolau.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Mai mult, antreprenorul ar fi plecat și să aducă pește în România.

@tavernaracilortimisoara

Suntem singura companie din România ce aduce dorada de la Manastirea Vatopedu, din Muntele Athos ❤️🙏 🇷🇴

♬ original sound- tavernaracilortimisoara

Ia uitați dragilor cum iese dorada la suprafață după mâncare. Părintele le-a dat de mâncare și ele fiind obișnuite...”, spune Pescobar.

 

@tavernaracilortimisoara #pescobar #athos ♬ original sound- tavernaracilortimisoara

”Vă vom filma cum se crește pește la Vatopedu să vadă toată România, să înțeleagă ce minuni fac preoții în aceste minunate ape ce înconjoară mănăstirea Vatopedu. După care eu îl voi pescui, părinții îl pescuiesc, nu eu și eu vi-l voi aduce pe mese în toate restarantele mele și în toate orașele, satele și comunele din România. Doamne ajută! Mă simt onorat să am eu această ocazie”, le spune internauților patronul restaurantelor celebre pentru fructele de mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si