Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Pilates mai puțin cunoscut în România pentru Cristina Spătar

Cristina Spătar face pilates, sportul preferat al vedetelor care vor să își tonifice trupul. Doar că vedeta a ales un tip de pilates, mai puțin cunoscut la noi.

Iulian Ciurea,

Cristina Spătar a ales un tip de pilates mai puțin cunoscut în România [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristina Spatar participa la orele de pilates pentru tonifierea muschilor. In pandemie, vedeta, in varsta de 48 de ani, a luat putin in greutate si acum vrea sa revina la silueta ei de vis.

„Toate fetele au nevoie. Celulita cum se elimina? Prin sport, nu? Si mi se pare cea mai interesanta forma de miscare pilatesul. Sunt foarte fericita ca l-am descoperit”, spune vedeta.

Cristina a ales sa practice o forma diferita de cea clasica: pilates pe aparate.

Cristina Spătar, pilates nou în România

„Și aici ce lucrează cel mai mult? Fesierii. Ce avem noi nevoie, noi fetele.

La vara, la mare, la soare”, spune Cristina.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Desi pare usor, nu este.Dar cantareata are mobilitate si se descurca de minune la orice exercitiu propus de antrenorul sau.

Trei ore pe saptamana sunt tocmai potrivite pentru o forma fizica de invidiat. In plus, Cristina alterneaza orele de pilates cu cele de cardio si exercitii la sala de forta.

„Cred ca contribuie alaturi de ceea ce fac eu. Eu fac si cardio, fac si sala, fac mai multe lucruri si pana la vara am zis ca trebuie sa elimin kilogramele pe care le-am pus in pandemie”, spune vedeta.

Pe lângă pilates, Cristina Spătar face și alte exerciții

Cristina este o mama de nota zece. Vedeta isi imparte viata intre activitatile profesionale si cele alaturi de familie, unde petrece timpul cu cei 2 copii.

„Cum ma intretin? Cum sa ma intretin gatesc, spal, am grija de copii, mai merg si pe la studio, vin si la sala, vin si la pilates, incerc sa fac si lectii cu cei mici.

Incerc sa fiu o mamica cu norma intreaga, dar incerc sa am grija si de mine”, spune Cristina Spătar.

Artista lucreaza si pentru lansarea unor piese noi si abia asteapta redeschiderea sezonului concertelor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI