Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - „Plimbați ursul!” Acuzații la adresa unei grădini zoo din China, după ce angajații s-ar fi deghizat în urși

Oamenii care merg la această grădină zoo din China ar putea fi păcăliți. Urșii care trăiesc la Grădina Zoologică Hangzhou, neagă acuzațiile aduse. Aceasta ar fi adus oameni costumați în urși în loc de urși, spre distracția vizitatorilor.

Estera Maria,

„Plimbați ursul!” Acuzații la adresa unei grădine zoo din China, după ce angajații s-ar fi deghizat în urși

[Sursa foto: NYP]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au fost constatate nereguli la o grădină zoo din China. Angajații acesteia ar fi folosit urși falși pentru a atrage spectatorii.

Astfel, la grădina zoo menționată, s-ar folosi oameni îmbrăcați în urși pentru distracția vizitatorilor. Grădina Zoologică Hangzhou a fost glumeață la adresa acuzațiilor. Într-un videoclip devenit viral pe internet, este arătat un om în blană de urs, ridicat în picioare.

Scandal la o grădină zoologică din China

Ursul fapt ar fi, de fapt, o ursoacă pe nume Angela ce face parte din specia malaeziană „Ursul Soarelui”, potrivit  New York Post.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tot în China au fost descoperite și alte grădini zoologice care au fost ulterior acuzată că ar fi folosit câini cu blană vopsită pentru a arăta ca lupii. Într-un alt part, vizitatorii ar fi văzut, în loc de zebre, măgari vopsiți.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI