Imagini cumplite au fost surprinse in ultimele 24 de ore in cateva localitati din Vaslui. Un batran din localitatea Todiresti este scos din locuinta inundata si dus pe brate, de salvatori, catre un loc sigur.

O alta familie, formata din 2 parinti si 3 copii, a fost scoasa in ultimul moment din casa amenintata de ape.

Viitura a luat prin surprindere zeci de localnici din zonele afectate.

Raul Barlad, pricipalul curs de apa din judet, a iesit din matca si s-a revarsat peste mai multe localitati, dar cele mai afectate au fost Bacesti si Todiresti.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Alerta de tornada ramane in vigoare. Una noua s-a produs astazi si a fost filmata

In aceste zone, 26 de gospodarii si 15 case au fost inundate. Intr-o alta zona a tarii, o femeie de 70 de ani a cazut victima furiei naturii.

Batrana a fost luata de viitura in timp ce traversa albia unui parau care s-a umflat peste masura, dupa o ploaie de doar cateva minute.

Citeste si: VIDEO| Pagube dupa viituri puternice. Zona in care a plouat 24 de ore fara oprire

Medicii de la SMURD, care au ajuns la fata locului, nu au mai putut face nimic decat sa constate decesul femeii.

De altfel, in sudul tarii a fost, ieri, primul cod rosu de furtuna din tara. Iar pericolul nu a trecut. Exista in continuare avertizari dec cod galben de vijelii, valabile pana in aceasta seara, la ora 23.00,

valabile si in apropierea Capitalei.

Pericolul de inundatii ameninta in continuare mai multe judete din tara. Hidrologii au emis o avertizare cod galben valabila pe tot parcursul acestei zile, care vizeaza raurile si bazinele hidrografice din centrul tarii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si