Polițiștii au tras, au pus întrebări și apoi i-au eliberat. Și totuși sunt informații cu un puternic impact emoțional. Așadar, atenție.

Este momentul în care primii polițiști care au ajuns pe strada Traian din Constanța, trag două focuri de armă, în plan vertical.

Citește și: VIDEO- Razii "mamut" făcute de ochii lumii. "Este o acțiune credibilă, o risipă și o demonstrație despre cum să nu folosești resursa umană"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Înainte de acest moment, imaginile surprinse de martori scot la iveală o încăierare în toată regula, între zeci de persoane. Pe fundal se aud sticle sparte și amenințări. Scandalul ar fi început în interiorul restaurantului, apoi războiul dintre zecile de persoane s-a mutat în stradă.

În curtea restaurantului se observă parcate mașini de lux, dovadă a averii celor implicați în scandal.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice. Optsprezece persoane au fost duse la audieri, dar toate au plecat acasă. Nicio reținere nu a fost făcută, pentru că cei implicați în scandal nu au depus plângere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si