În imaginile suprinse pe camerele de supraveghere stradale se poate observa cum 2 bărbaţi cară mai multe lemne din curtea postului de poliţie al locaităţii Putineiu, cu o roabă, iar mai apoi le încarcă într-o camionetă. Toată operaţiunea durează aproximativ jumătate de oră, după care, cei doi pleacă în trombă cu maşina.

Citeste si: Doi bărbați au fost prinși de autorități după ce sunt suspecați că ar fi răpit un polițist

Întâmplare inedită într-un sat din județul Giurgiu

Nu durează mult, iar postul de Poliţie Putineiu se autosesisează asupra faptului că poliţiştilor le-au fost furate lemnele de foc din curte! Peste aproximativ o oră, se întorc şi cei care au furat lemnele, la postul de poliţie, însă, nu pentru a da vreo declaraţie, ci pentru a se saluta şi a bate palma cu şeful de post.

Citeste si: O situație neașteptată a avut loc la o biserică din Franța, după ce un român beat a intrat cu mitraliera

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Se pare că lemnele furate ar fi fost cărate în curtea unei case din Giurgiu, în care locuieşte chiar şeful de post cu soţia sa. Poliţistul ar fi rămas neprins, dacă un locuitor al localităţii, care a avut acces la camerele stradale, nu ar fi mirosit înţelegerea ilegală. Astfel, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Giurgiu a intrat pe fir.

„Conducerea IPJ Giurgiu a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern.

În urma activităţilor desfăşurate, întregul material de verificare rezultat a fost înaintat parchetului.”, au transmis oamenii legii.

Citeste si: Patru agenți de securitate din Dolj au fost arestați preventiv după ce au agresat doi bărbați într-o benzinărie. Indivizii au provocat mai multe distrugeri

După ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu au decis deschiderea unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe numele poliţistului. Contactat de echipa Şririlor Kanal D, şeful de post neaga acuzatiile.

Citeste si: EXCLUSIV! Polițistul care a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni, prins cu minciuna. Detaliu monstruos scos la iveală de o nouă mărturie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si