Un colț de rai, făcut scrum. Ferma Dacilor, deși pentru mulți nu mai are nevoie de nicio descriere, puțini sunt cei care îi cunosc adevărata poveste. Cornel Dinicu, cel care i-a dat viață locului, este tot cel care vorbea deschis despre "piedicile legale" de care s-a lovit în îndeplinirea visului său. Nimic nu i-a stat în cale patronului, cunoscut de altfel și pentru trecutul său controversat, a transmis Silvia Ioniță.

Povestea lui Cornel Dinicu, proprietarul cabanei care a ars

Un colț de rai pe un colț de plai. Așa era descrisă pensiunea pe pagina oficială. Ferma Dacilor și-a deschis porțile pentru musafiri încă din 2013 și cum recunoștea chiar proprietarul într-un interviu, pensiunea a fost gândit inițial ca un proiect pentru o singură familie. Ambițiile au fost însă mari încă de la început.

"Era o râpă... eu am văzut lucrurile din alt unghi", declara Cornel Dinicu.

Așa se face că ceea ce a fost inițial doar un grajd, s-a transformat într-un domeniu întins pe 40 de hectare.

"Am făcut 6 camere în grajd... astăzi avem în jur de 30 de camere", declara Cornel Diniciu.

Proiectul a avut în timp un real succes și s-a bucurat chiar de recunoaștere pe plan internațional odată cu vizita lui Mark Wiens, celebrul vlogger culinar.

O experiență unică și autentică ce ascundea însă și unele nereguli. Conform ISU PRAHOVA, Pensiunea Ferma Dacilor nu avea autorizație de securitate la incendiu. Mai mult decât atât, în 2019, cabana a fost vizată de o verificare pe fond, în urma căreia inspectorii au aplicat șase avertismente proprietarului pensiunii. Chiar și așa, Cornel Dinicu recunoștea într-un interviu că se bazează mai mult pe propriul instinct și critica autoritățile care se mișcă greu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"E un risc major ca atunci când te apuci de un business să nu faci analize, dar de multe ori în viață mie mi-a ieșit. Am instincte foarte bune, motiv pentru care visez noaptea ceva și ziua fac. Mai greu cu autoritățile care nu se mișcă cu viteza mea", declara Cornel Dinicu.

El povestea că pensiunea este conectată la reţea de alimentare cu energie electrică, dar că puterea acesteia nu este suficientă, astfel încât a dus la pensiune generatoare.

Însă problemele pe care Cornel Dincu le-ar fi avut de-a lungul timpului nu se opresc la niște autorizații și avize. Proprietarul Fermei Dacilor ar avea în realitate un trecut extrem de controversat, potrivit evz.ro. Numele său este strâns legat de lumea interlopă și de numeroase scandaluri, astfel ca în 1997, Dinicu primea o condamnare la patru luni de închisoare pentru amenințare și lovire. 3 ani mai târziu, numele sau apărea în presă în legătură cu afacerea Portbagajul. Conform informațiilor oficiale, la acea vreme, împreună cu doi complici ar fi furat 500.000

de dolari și un kilogram de aur în bijuterii din mașina unui interlop. Astfel în 2000 era condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

În prezent însă, Cornel Dinicu își canalizase toată energia către visul său din Tohani, acolo unde afacerea îi dădea roade și unde întreaga familie își aducea aportul.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În noapte de Crăciun, munca de 10 ani a întregii familii a fost făcută scrum.

Citește și: VIDEO- Filmul tragediei din Prahova. Incendiul de la cabană a ucis 4 adulți și un copil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si