Stii ca ai ajuns pe plaja din Vadu atunci cand vezi ca valurile spumoase ating un nisip alb, rareori calcat de talpa omului. Aici, in apropiere de tarm, o cherhana tesata in caramida isi deschide usile pentru turisti.
Midiile sunt proaspete, de marea neagra, iar pestele gustos sta mereu langa o mamaliga aburinda.

Magia culinara se intampla in bucatarie, unde chef e chiar proprietarul localului.

Denis Stamatescu, proprietar cherhana: Am pregatit o portie de creveti cu reductie, in sos de lamaie, avem o saramura picanta, cu reteta proprie, pe care numai noi o putem face. Asa e de buna. Avem un chefal pe plita, cu mamaliguta si usturoi si renumitele midii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ingredientele reprezinta secretul gustului.

De aici, de la restaurant, turistii pleaca intr-o expeditie de neuitat in rezervatia naturala a Deltei Dunarii din zona plajei Vadu. Totul cu o masina de teren, pusa la dispozitie de proprietarii restaurantului.
Traseul e gandit ca un fel de safari in salbaticie.

Dupa ce trec peste vai si movile, la poalele padurilor virgine, Robi si prietenii lui se opresc pret de cateva minute pentru o sedinta foto intr-un loc uitat de lume.

Calatoria se incheie acolo unde marea incepe. Pe intinderea de nisip, scufundata in liniste, iti dai seama de frumusetile pe care natura le ascunde.

Testoasele de apa se afla intr-o arie protejata. In apropiere gasim si cativa tineri din Buzau, care au venit cu rulotele la mare. Si-au pus sezlongurile la mal si se bucura de o experienta unica.

Un astfel de pachet turistic, care include o masa delicioasa la cherhana si un traseu in mijlocul naturii din Vadu va fi lansat in acest sezon estival.

Momentan, nu s-a stabilit un pret exact.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si