Pe domeniile schiabile se fac pregătiri pentru sezonul de schi. Angajații lucrează neîncetat la stabilizarea și întreținerea terenului, dar și la repararea porțiunilor cu probleme pentru ca la iarnă turiștii să prindă viteză pe pârtie.

Pârtiile vor fi gata până la mijlocul lunii noiembrie, atunci când administratorii speră să fie suficient de frig ca să producă zăpadă artificială.

În masivul Postăvarul este agitație încă de la primele ore ale dimineții pentru ca iubitorii sporturilor de zăpadă să se bucure la maximum de un strat de omăt gros și rezistent.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Angajații trebuie să verifice fiecare dintre cele 12 tunuri și o sută douăzeci de lănci fixe cu ajutorul cărora este produsă zăpada artificială.

Alte 34 de tunuri mobile care sunt depozitate la baza masivului Postăvarul sunt pregătite să fie urcate pe munte în săptămânile următoare.

Instalațiile pot produce zăpada artificială atunci când temperatura scade sub minus 4 grade Celsius.

Frigul ar putea veni mai repede decât ne așteptăm, mai ales în zonele montane.

Meteorologii au anunțat deja prima temperatură negativă înregistrată în țară în această toamnă, la Miercurea Ciuc.

Mercurul din termometre a coborât weekend-ul trecut până la minus 0,4 grade Celsius


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si