S-a încheiat o altă săptămână pentru concurenții din ”Casa iubirii”, motiv pentru care o altă gală a avut loc duminică, 4 august.

Însă, de menționat este faptul că, de această dată, gala nu a fost așa cum toți se așteptau. Și asta pentru că Andreea Mantea a anunțat o surpriză!

Citește și: VIDEO Robert, în șoc total când a văzut cine îl așteaptă în camera roșie! S-au comportat ca doi amorezi și și-au spus vorbe dulci! Cine este, de fapt, femeia misterioasă

Casa iubirii

Andreea Mantea 

[Sursa foto: Captura video]

Roberta a primit cecul de 5.000 de lei

La momentul numărării voturilor primite de concurenți din partea susținătorilor, Andreea Mantea a spus că rezultatul este o premieră în acest sezon.

Așa că, dacă toți credeau că bătălia pentru cecul în valoare de 5000 de lei se dă între Patrick și Robert, ei bine, s-au înșelat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Pentru prima dată în acest sezon, cecul și imunitatea merg în casa fetelor. Surprinzător sau nu, favorita publicului a fost Roberta.

Anunțul Andreei Mantea i-a lăsat pe toți cu gura căscată, chiar și pe Roberta, care a fost vizibil emoționată.

Și care a făcut o mărturisire ce ar putea să o plaseze iar în mijlocul unui scandal. Tânăra a spus că, dacă ar trebui și ar avea această putere, ar propune-o spre eliminare pe Julia.

Citește și: VIDEO Șoc pentru Patrick după ce a spus că nu o vrea pe Alexandra. Bruneta deține o filmare mai veche cu el: „Interesant”. Despre ce imagini este vorba

Casa iubirii

Casa iubirii

[Sursa foto: Captura video]

Andreea Mantea: Favoritul din această săptămână este o premieră în acest sezon. În această săptămână, concurentul care a strâns cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, așadar îi revine dreptul de a fi numit favoritul săptămânii, cel care va primi cecul în valoare de 5.000 de lei, va avea imunitate în această gală este... Concurentul este Roberta. Felicitări!

Roberta: Am emoții, nu pot să cred așa ceva, nu mă așteptam!

Patrick: Ce îi tremură cecul în mână.

Roberta: Sunt foarte emoționată, nu știu ce să zic. Dar știu că am foarte mulți susținători, primesc mereu mesaje și vreau să le mulțumesc tuturor și sper să fie la fel. Le mulțumesc din tot sufletul meu și apreciez foarte mult că sunt lângă mine.

Andreea Mantea: Roberta, ai dublă imunitate. Ai vrea să ai o putere să elimini pe cineva din casă?

Roberta: Din casa fetelor, o fată blondă (nr. Julia).


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si