Alături de Cosmin Cernat, care a ridicat distincţia în numele echipei Kanal D, printre invitaţii de la gală a fost şi Ilinca Obădescu, prezentatoarea Ştirilor de la ora ora 12:00:

”Această echipă este minunată. A fost alături de mine în momentele grele din viața mea. A fost alături de mine și în nebunia asta de pandemie! Am muncit, am arătat ca suntem într-adevăr o echipă”.

Citeste si: Stirile Kanal D de la ora 12:00, in preferintele telespectatorilor. Kanal D, pe primul loc, la nivel National si All Urban

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Vedetele Kanal D şi-au amintit, cu ocazia primirii acestui premiu, de atmosfera constructivă şi implicarea pentru telespectatorii noştri care au dus la astfel de performanţe.

”Este nevoie de iubire ca să poți să ajungi unde a ajuns, din punctul meu de vedere, Kanal D în momentul de față”, spune Cosmin Cernat.

Citeste si: Sambata, de la ora 15:00, la “ROventura”: Minunile Deltei Dunarii, locuri de neuitat

In 2019, Kanal D se plasa pe primul loc la nivel National, in Day Time, in intervalul 11:00 -15:00, inregistrand o cota de piata de 15,1%. De asemenea, suprematia la nivel National, in Day Time, a continuat si in 2020, de luni- pana vineri, in acelasi interval orar, statia acumuland o cota de piata de 16,1%.

Kanal D este unul dintre cei mai performanti jucatori pe piata media din Romania.

Statia si-a consolidat pozitia in top trei televiziuni din Romania prin intermediul unei strategii de comunicare foarte bine articulate a valorilor brandului si a continutului emisiunilor difuzate.

Citeste si: Puterea dragostei 26 iunie. Philip a cerut-o în căsătorie pe Berna


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si