@boosigor

 

♬ sunet original- Igor

 

Pentru a-și proteja bolidul de lux, un bărbat a apelat la un preot pentru a-și sfinți Porsche-ul de zeci de mii de euro. 

Proprietarul bolidului de zeci de mii de euro şi-a dorit ca noua sa achiziţie să fie sfinţită şi binecuvântată de un preot.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Distracție de zile mari: Doi tineri beți au venit cu tractorul cu plug la mall. Au mers la restaurant, apoi la păcănele

Astfel, preotul chemat să sfinţească bolidul de lux a realizat ritualul într-un mod care a stârnit un val de reacţii pe reţelele sociale.

A introdus o pensulă în mir și a început astfel să deseneze mai multe cruci pe motorul maşinii, întregul moment fiind filmat de proprietar.

„Să sfinţească şi rezervorul, că acolo se duc banii”

La final, filmuleţul a fost încărcat pe internet, iar cei care l-au privit s-au amuzat copios şi au lăsat comentarii savuroase.

Citește și: O rulotă în care erau pregătite produse de tip fast-food a explodat. Un copil de trei ani a fost preluat de un elicopter SMURD

„Să sfinţească şi rezervorul, că acolo se duc banii”, „Uită de benzină, poţi să torni agheasmă” sau „Deja s-a redus consumul cu 50%”, au comentat oamenii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si