Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Preot filmat când sfinţeşte o mașină de lux şi dă cu mir pe motorul acesteia

Un preot a fost filmat în timp ce sfințea o mașină și dădea motorul acesteia cu mir. Filmulețul a devenit viral pe TikTok, mai ales că ritualul a fost realizat cu o pensulă îmbibată în mir.

Laura Macovei,

VIDEO Preot filmat când sfinţeşte o mașină de lux şi dă cu mir pe motorul acesteia

[Sursa foto: colaj pixabay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:
@boosigor

 

♬ sunet original- Igor

 

Pentru a-și proteja bolidul de lux, un bărbat a apelat la un preot pentru a-și sfinți Porsche-ul de zeci de mii de euro. 

Proprietarul bolidului de zeci de mii de euro şi-a dorit ca noua sa achiziţie să fie sfinţită şi binecuvântată de un preot.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Distracție de zile mari: Doi tineri beți au venit cu tractorul cu plug la mall. Au mers la restaurant, apoi la păcănele

Astfel, preotul chemat să sfinţească bolidul de lux a realizat ritualul într-un mod care a stârnit un val de reacţii pe reţelele sociale.

A introdus o pensulă în mir și a început astfel să deseneze mai multe cruci pe motorul maşinii, întregul moment fiind filmat de proprietar.

„Să sfinţească şi rezervorul, că acolo se duc banii”

La final, filmuleţul a fost încărcat pe internet, iar cei care l-au privit s-au amuzat copios şi au lăsat comentarii savuroase.

Citește și: O rulotă în care erau pregătite produse de tip fast-food a explodat. Un copil de trei ani a fost preluat de un elicopter SMURD

„Să sfinţească şi rezervorul, că acolo se duc banii”, „Uită de benzină, poţi să torni agheasmă” sau „Deja s-a redus consumul cu 50%”, au comentat oamenii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI