Gestul complet neașteptat din partea celui care se afla la conducerea Senatului Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la un astfel de gest din partea profesorului universitar.

Conducerea Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București a reprezentat ani la rând comunitatea academică implicată în buna organizare a cursurilor din cadrul facultății. 

Senatul este cel mai înalt for de decizie și deliberare la nivelul Universității, deciziile sale fiind respectate de către toate celelalte structuri organizatorice, iar președintele Senatului era profesorul universitar doctor Alexandru Șonea, un exemplu pentru cei din jur, care astăzi a făcut un gest complet neașteptat.

Citeste si: VIDEO- Un bărbat a fost ucis, iar fiica sa violată de un individ care a pătruns în locuință

Momentan nu se știe din ce cauză s-a spânzurat Alexandru Șonea

Până în acest moment, în ciuda eforturilor depuse de autorități, nu se cunosc detalii despre motivele care ar fi condus spre această decizie pe care a luat-o profesorul universitar Alexandru Șonea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Surse apropiate anchetei arată faptul că familia era îngrijorată, asta pentru că profesorul nu ajunsese aseară acasă, notează jurnaliștii de la Știri pe Surse. 

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București[Sursa foto: linkedin.com]

Citeste si: Caz șocant: o femeie și-a ucis tatăl după ce a lăsat-o însărcinată

Alexandru Șonea ar fi avut probleme medicale

Anchetatorii încearcă să stabilească ora decesului. De altfel, surse din anchetă notează că profesorul universitar doctor Alexandru Șonea ar fi avut câteva probleme medicale.

Se pare că acestea l-au împins să nu își mai dorească să trăiască și să își încheie socotelile cu viața. În momentul în care a fost găsit de cei din jur, bărbatul era mort, pentru el nu s-a mai putut face nimic.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si