Într-un videoclip care a ajuns în scurt timp viral pe internet, o tânără a povestit una dintre cele mai amuzante experiențe pe care le-a avut la cumpărături. Ajunsă într-un supermarket forte cunoscut, românca a avut un șoc imens când a văzut prețul căpșunilor. Pentru că avea poftă de acest fruct a decis să ia doar unul, dar și mai mare i-a fost mirarea atunci când l-a așezat pe cântar.

VIDEO: Prețuri uriașe în România. O tânără a ajuns să-și cumpere o singură căpșună pentru a-și potoli pofta. „Îmi lăsa gura apă”

Citește și: O tânără a făcut senzație pe internet cu o parodie făcută la o nuntă. Câți bani le-a lăsat în plic mirilor, după ce a calculat toate cheltuielile. VIDEO viral

Imaginile video care au fost postate pe rețeaua de socializare TikTok au strâns sute de reacții. Mai mult, protagonista a mărturisit că și casierița supermarketului a fost inedită. Aceasta a stârnit atât amuzament, cât și empatie pentru creatoarea de conținut, din partea multor utilizatori ai platformei care au împărtășit aceeași perspectivă cu privire la costul crescut al fructelor.

Tânăra a cumpărat doar o căpșună

Creatoarea videoclipului a povestit că s-a dus la supermarket cu dorința de a-și cumpăra căpșuni, dar s-a simțit total descurajată în momentul în care a văzut că prețul pe kilogram era de 20 de lei.

Citește și: VIDEO- Vremea s-a răcit brusc în România: de la peste 40 de grade, la 20. Weekendul aduce vreme frumoasă şi temperaturi ridicate

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Deși căpșunile îi făceau poftă și-i învăluiau gura în apă de fiecare dată când le vedea, tânăra s-a hotărât că prețul lor era mult prea mare. Așa a ajuns să cumpere doar o căpșună pentru a-și satisface pofta, plătind astfel doar o sumă mică de bani.

„Eu tocmai am venit din magazin și kilogramul de căpșuni este 20 de lei. Iar eu nu dau 20 de lei pe ele. Dar de trei zile îmi lasă gura apă. Însă, eu zgârcită am zis că nu îmi iau că sunt totuși 20 de lei. Și ce am făcut? Mi-am luat o căpșună domnule.”  a povestit fata în videoclip.

Reacția casieriței, un adevărat deliciu

Casierița a întrebat-o pe tânăra de ce a ales să cumpere doar o căpșună, sugerând că poate doar dorește să facă o degustare pentru a se decide dacă merită să cumpere mai multe. Angajata supermarketului a spus că înțelege nesiguranța pe care o avea clienta pentru că aceste fructe au fost crescute în solar și poate nu sunt atât de gustoase pe cât ar trebui să fie în sezonul lor natural.

Citește și: VIDEO- Primesc delicii pentru răcorire: La Grădina Zoologică Oradea, animalele sunt răsfățate cu înghețată din fructe și iaurt

„Reacția doamnei de la cântar a fost asta: „O căpșună?! Dar de ce doar o căpșună? Aaaa vreți doar să le degustați să vedeți dacă sunt bune și după să mai cumpărați. Da vă înțeleg, pentru că probabil sunteți foarte nesigură, că nu este sezonul.

Oricum să știți că sunt din solar căpșunile.”, a mai povestit fata.

Cât a adat românca pe o singură căpșună?

La sfârșitul videoclipului, tânăra a menționat că îl așteaptă pe iubitul ei și că probabil el o va considera "nebună" pentru gestul pe care l-a făcut. Cu toate acestea, ea l-a invitat să împartă căpșuna cu ea.

„Acum îmi aștept iubitul care probabil o să zică că sunt nebună, că numai oamenii handicapați fac asta. Și îl aștept să împărțim această căpșună la un leu și 15 bani”,  a spus tânăra româncă.

VIDEO: Prețuri uriașe în România. O tânără a ajuns să-și cumpere o singură căpșună pentru a-și potoli pofta. „Îmi lăsa gura apă”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV: Culturile fermierilor, afectate de schimbările de temperatură/ Elena Gustoiu: ”Ne-am confruntat cu seceta atmostferică, pedologică, dar și cu arșița”

În final, cei doi au gustat împreună căpșuna și au spus ceea ce toți așteptau să audă: dacă le-a plăcut sau nu. Concluzia a fost: „Căpșuna este dulce acrișoară”.

Videoclipul a primit multe reacții pozitive, iar internauții au apreciat curajul și umorul tinerei care a ales să-și urmeze convingerile, chiar dacă însemna să cumpere doar o căpșună. Acest moment amuzant și autentic a generat o dezbatere pe rețelele sociale despre prețurile ridicate ale alimentelor și a reamintit tuturor să se bucure de lucrurile simple din viață, cum ar fi gustul savuros al unei căpșuni proaspete, chiar și în cantități mici.

@adelina.georgi15

numai eu puteam sa fac asa ceva😂

♬ sunet original- Georgi Adelina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si