„În trei săptămâni urmează o nouă minivacanță de Rusalii, iar ziua de luni va fi liberă pentru salariați. Așadar, prețurile la mare urmează să crească. Cu detalii vine colega mea, Raluca Sevastru”, a spus Simona Pătruleasa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Litoralul, încă ieftin! Cât costă închiriatul unui șezlong?

Care va fi prețul unei camere de hotel de trei stele

Raluca Sevastru, reporter: Urmează o minivacanță mult așteptată pe litoral, și anume weekendul 22-23 iunie, la care se va adăuga și ziua de luni, 24. Așadar, cei care vor dori să vină aici, pe litoral, trebuie să știe că prețurile nu vor mai fi la fel de accesibile ca acum. În stațiunea Mamaia, peste trei săptămâni, prețurile vor porni de la 200 de lei pe noapte pentru o cameră la un hotel de trei stele. În Mamaia Nord, Năvodari, de la 350 de lei pe noapte, tot la un hotel de trei stele.

Citește și: VIDEO Hoteluri amenajate pentru copii! Cât costă o noapte de cazare în astfel de destinații?

Raluca Sevastru, reporter: În sudul litoralului, la Eforie Nord, vorbim despre tarife începând cu 220 de lei, iar în Neptun, Olimp, unde sunt foarte multe variante pentru familii cu copii, prețurile de Rusalii

pornesc de la 200 de lei. Șezlongurile vor avea creșteri de preț chiar și de 50%. În acest moment, rezervările pentru Rusalii sunt făcute în proporție de 70% și sunt așteptați peste 30.000 de turiști.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si