„Rebeca Lăzărescu, fata care apărea în videoclipurile postate pe internet alături de Vlad Pascu, în timp ce foloseau stupefiante, a făcut astăzi primele declarații. Aceasta a fost audiată în cazul lui Maru, iar mărturiile tinerei răstoarnă tot cazul”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: VIDEO Se cere sancționarea judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu! Ce acuzații i se aduc

rebeca, vlad pascu, accident 2 mai

Tânăra a ajuns în fața magistraților

Rebeca a fost zgârcită în cuvinte în fața jurnaliștilor astăzi și a făcut declarații succinte. Totuși, nu a scăpat ocazia de a încerca să îl incrimineze pe Vlad Pascu: „(n.red. Cine venea cu ideea unde să mergeți să folosiți stupefiante?) Vlăduț .”

Nu la fel de tăcută a fost în schimb în fața completului de judecată. Ea a fost chemată astăzi să dea declarații în dosarul în care Tudor Duma, poreclit Maru, este acuzat de trafic de substanțe interzise.

„Rebeca a declarat în fața instanței că nu-și mai amintește ce stupefiante a consumat alături de Vlad Pascu și Maru, însă de un lucru este sigură: șoferul care a provocat accidentul mortal din stațiunea 2 Mai este cel care aducea substanțele interzise. Totuși, a susținut ea, că nu știe de unde le procura”,

a transmis Claudia Costandiș, reporter Kanal D.

Declarații total opuse celor făcute în fața procurorilor DIICOT în urmă cutdoar câteva luni. Pe atunci Rebeca Lăzăresci își amintea cu exactitate ce cocktail periculos de pastile și prafuri consuma alături de băieții inculpați în dosar. Ba mai mult, pe atunci arunca toată vina asupra lui Maru. La fel a făcut și șoferul teribilist care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, în timp ce se afla la volan sub influența substanțelor interzise: „A scos pliculețul acela din buzunar în care era metamfetamină cristal și l-a pus pe masa din

sufragerie, iar ceilalți l-au mărunțit și l-au consumat. Și eu am consumat amfetamină, care mi-a fost adusă la comandă de doctorul.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

rebeca, vlad pascu, accident 2 mai

Însă multe s-au schimbat din perioada în care Rebeca era considerată iubita lui Vlad Pascu și până acum. În primul rând, mama lui Vlad Pascu a fost interceptată de procurori în timp ce o șantaja pe Rebeca să nu depună mărturie împotriva fiului ei. Ba mai mult, stenogramele în care Miruna Pascu o înjura pe tânără au făcut înconjurul presei și al internetului.

rebeca, vlad pascu, accident 2 mai

Miruna Pascu: „Nu erai sub nimic, nu trebuie să spui în viața ta așa ceva, draga mea, pentru că nimeni nu poate să spună după un clip”

Rebecca: „Cum adică?”

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Miruna Pascu: „Într-un clip poți să fii orice. E ca și cum ai jucat teatru, da? Eu nu vreau să minți, eu vreau să spun că tu de mâine, după ce dai declarația, nu vei mai fi doar martor, aia e tot.”

Însă nici Rebeca nu este inocentă. Pe lângă acuzațiile de consum de stupefiante, ea a fost inculpată într-un alt dosar pentru privarea de libertate a unui tânăr împreună cu alți doi băieți. „Sunt un copil foarte cuminte”, mai spunea tânăra.

Citește și: Tragedie în Sectorul 3 al Capitalei! O femeie a murit după ce a căzut de la etajul unui imobil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si