Odata ajunsi in lumea Neversea, turistii au descoperit scene desprinse paca din filmele SF si decoruri ca-n povesti ce anunta o prima noapte incendiara.

Cu masina personala, avionul, microbuzul sau trenul, festivalierii au sosit in valuri la Constanta! Toti sunt plini de energie si ard de nerabdare sa creeze amintiri de neuitat la malul marii.

Tinerii s-au suit in autobuzele care i-au dus pana in Portul Tomis iar acolo au mers pe plaja Modern, unde s-au asezat la coada pentru a-si schimba biletele in bratari.

Si ca sa nu pierda timpul degeaba, acest baiat s-a gandit sa faca, rapid, o baie de soare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La ora 14.00 s-au deschis portile Neversea si tot atunci festivalierii au putut sa descopere scenele desprinse parca din filme si decoruri inedite, ca din taramuri de poveste. Neversea inseamna, pe langa energie si buna dispozitie, si tinute nonconformiste.

Pe plaja de la Neversea s-au strans si primii straini, veniti din israel.

Din seara aceasta si pana la sfarsitul festivalului, vremea va fi perfecta: va fi racoare seara, iar pe timpul zilei mercurul din termometre nu va ajunge nici macar la 30 de grade celsius.

Odata cu lasarea intunericului pe cele 5 scene amplasate pe plaja vor urca nume mari. Vedetele primei nopti de distractie sunt Mahmut Orhan, DJ-ul si producatorul de muzica ce e devenit un superstar atat pentru tara sa Turcia cat si pentru Europa.

Iar rapper-ul american G-eazy care vine in premiera in Romania va sustine un concert incendiar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si