Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Primar acuzat de „videochat”. Cum se apără edilul

Un scenariu de film e trăit în realitate în comuna Ciocănești din Dâmbovița. Acolo, un individ l-a șantajat pe primar cu presupuse filmări deocheate ca să procure o sumă uriașă de bani. L-a acuzat că face videochat, cu toate că edilul susține că nu are habar cu ce se mănâncă asta. Îi sar în apărare viceprimarul și secretara, care se plâng că bărbatul reținut acum i-a defăimat în ultimul hal pe internet.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ușor pierdut în fața camerei de filmat, primarul încearcă să explice acuzațiile făcute de individul care l-a șantajat. Mai precis, omul i-a cerut peste 30 de mii de lei ca să nu divulge imagini compromițătoare cu Marin Păun care ar fi făcut videochat chiar în sediul instituției.

Sunt pure fabulații- spune edilul- iar ca martori care pot depune jurământ îi aduce pe viceprimar și pe secretara personală. Veronica Mânzu spune că nu și l-ar putea imagina pe primar în asemenea ipostaze interzise minorilor.

Citeste si: Topul vedetelor din România care s-au dezbrăcat în fața camerelor și au făcut videochat GALERIE FOTO

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

VERONICA MÂNZU, SECRETARA PRIMARULUI: „Niciodată. Absolut niciodată. Costumația pe care o vedeți a avut-o întodeauna. Ipostaze indecente niciodată”.

DUMITRU DINCĂ, VICEPRIMAR: „E greu ca cineva să creadă că niște oameni de statura unui primar să facă asemenea lucruri, e exclus”.

Primar acuzat de videochat

Primarul spune că individul ar face parte din tabăra politică adversă și că se fac deja trei ani de când îi mitraliază pe toți din instituție cu amenințări.

Edilul a fost cel care l-a dat pe mâna procuraturii pe individ, iar oamenii legii au pus la cale un flagrant. Suspectul de 52 de ani a fost încătușat în biroul primarului, exact în momentul în care punea mâna pe bani.

Dacă va fi găsit vinovat de șantaj, bărbatul riscă să stea până la 7 ani în spatele gratiilor.

Citeste si: VIDEO| Copii exploatați sexual de părinți. Chinul micuților a durat ani. Detalii cutremurătoare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI