UPDATE:  Elena Udrea a spus, înaintea ceremoniei de botez, că are emoții. „Mi-am imaginat de sute de ori momentul acesta și mi l-am imaginat aici, acasă. Dumnezeu a făcut o minune și o botezăm aici. Este cel mai important moment din viața mea, după cel în care am născut-o, fix acum un an, la ora 14.00. Să sperăm că la slujbă nu va fi bine, cu nu se va speria”,

a adăugat fostul ministru.

Elena Udrea si Adrian Alexandrov au decis sa îsi boteze fetita chiar la un an de când micuta a venit pe lume. Eva Maria va fi crestinata de ziua ei aici la Manastirea Casin de lânga Arcul de Triumf.

Odata cu botezul si aniversarea, fetita va avea parte si de ceremonia numita in traditia romaneasca „ruperea turtei", pentru fetite, atunci când ele împlinesc vârsta de 1 an.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Elena Udrea și Adrian Alexandrov au stabilit când o botează pe micuța Eva

Elena Udrea a ramas ferma în alegerea de a organiza astazi un triplu eveniment, chiar daca asta a însemnat sa întârzie botezul doua luni dupa venirea ei acasa din Casa Rica.

Inca de când era însarcinata, conform propriilor declaratii facute de-a lungul ultimului an si jumatate, Elena Udrea si-a dorit sa o boteze pe micuta in Romania.

Citeste si: Imagini de colecție cu reunirea familiei Elenei Udrea! Cumnatul Marinel Alexandrov și-a văzut în premieră nepoata FOTO

Elena Udrea își botează, astăzi, fetița. Primele imagini din vară

Elena Udrea s-a întors în România, în vară, și imediat au apărut și primele imagini cu fostul ministru și fiica sa, Eva Maria.

Imaginile cu Elena Udrea și fiica sa au fost surprinse la geamul casei unde locuiește cu Adrian Alexandrov. Udrea își ține în brațe fiica și pare extrem de fericită. Fostul ministru a spus, după venirea în țară, că vrea să își crească copilul acasă și să o boteze la biserica unde s-a rugat să devină mamă.

”Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberata in decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a intamplat abia acum: finalizarea actelor fetitei mele Eva si, inchiderea procedurii de extradare”, a precizat Elena Udrea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si