Printesa Haya a fugit din Emiratele Arabe in Europa si vrea sa divorteze de Emirul Mohammed bin Rashid  Al Maktoum- care este si vicepremier, si seic al Dubaiului.

Din luna mai nu a mai fost vazuta la niciun eveniment public, asa cum obisnuia sa apara alaturi de sotul ei, sau la cele caritabile- carora se dedicase in utima perioada.

Presa international scrie ca Printesa Haya- care este cea de-a sasea sotie a seicului, a fugit inital la Londra, cu cei doi copii si cu 31 milioane de lire si cu cei doi copii.
Nu s-a simtit, insa, in siguranta in Regat, asa ca un diplomat german ar fi ajutat-o sa ajunga sub protectia autoritatilor de la Berlin.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: VIDEO| Resorturi de lux, destinații de vis

Printesa ar fi cerut azil si ar fi depus deja actele pentru divort, fapt ce a declansat furia sotului! Pe contul sau oficial, a fost postat un poem celebru, in care o acuza de tradare: „Ai înselat cel mai pretios lucru si eu ti-am dat încredere si spatiu…cea

mai mare greseala pe care ai facut-o a fost sa minti”.

Desi traia intr-o lume stralucitoare, se pare ca printesa, care este sora Regelui Iordaniei, nu a avut o viata de familie fericita. Ba mai mult, se vorbeste despre faptul ca atat ea, cat si copiii ei erau sub teroare in palatul luxos din Dubai.

Intr-un interviu oferit anul trecut unei reviste internationale, printesa vorbea extrem de mandra de proiectele ei umanitare in care se refugiase.

Emirul Al Maktoum le-a cerut autoritatilor germane sa-l ajute sa o aduca inapoi pe sotia sa, dar s-a lovit de un refuz categoric, ceea ce ar putea declansa o criza diplomatica intre intre cele doua tari.

Anul trecut, una dintre fiicele seicului a incercat sa fuga din palatul din Dubai! A fost prinsa in drum spre Statele Unite si de atunci nu se mai stie nimic despre ea.

Mohammed bin Rashid Al Maktoum detine o avere de 4 miliarde de dolari, are 6 sotii si 20 de copii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si