O vacanta intr-un palat, de asta au parte turistii care ajung in acest resort de lux din Antalya. Hotelul impunator cu spatii de cazare generoase decorate atat in stil traditional oriental cat si in stil modern isi asteapta cei mai pretentiosi oaspeti.

Albert Gabitov- assistant sales manager resort: Clientii nostri care stau in hotelul nostru, in aceste camere se pot simti regi si regine.

Este un hotel unic pentru ca asa cum vedeti avem un design unic. Avem o parte de castel, o parte europeana, hotelul reprezinta Istanbulul. Materialele pe care le-am folosit sunt unice, nu o sa gasiti asa ceva la alt hotel.

Turistii care ajung in acest hotel de cinci stele se pot bucura de piscinele imense si de o plaja cu nisip adus din Maldive.

Un sejur all inclusive in acest resort de lux poate costa mii de euro, dar pretul difera in functie de perioada si tipul de cazare ales.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In cea mai buna zona a Antalyei se afla si acest resort spectaculos care este luat cu asalt in fiecare an de mii de turistii din toata lumea.

Oamenii vin aici pentru serviciile de inalta calitate dar si pentru arhitectura deosebita a intregului complex

Gursel Kaya-marketing manager resort: Acesta este primul hotel eco friendly din Turcia. Design-ul interior este semnat de un designer cunoscut la nivel mondial, Frank Solano, cel care a lucrat si la Burj al Arab Dubai

Pentru turistii cu dare de mana, care opteaza pentru apartamente si vile, administratorii acestui hotel le-au pregatit servicii cu totul iesite din comun.

Gursel Kaya-marketing manager resort: Le oferim loc separat in restaurant, au locuri separat pe plaja si le oferim servicii de majordon toata ziua.

Pentru ca Antalya a devenit destinatia de vacanta preferata de romani, in resorturile de aici multi angajati sunt vorbitori de limba romana. Alexandru, de exemplu, este PR si translator.

Alexandru Varzacov- PR resort: Romanii iubesc hotelul nostru si noi stim deja ce prefera, ce asteapta.

Iar oferta este exact pe placul romanilor care anual aleg drept destinatie de vacanta aceasta destinatie.

Peste 3400 de resorturi sunt deschise vara aceasta pe riviera turceasca. Dintre acestea cele mai multe sunt de cinci stele si functioneaza in regim all inclusive. Pentru o saptamana de vacanta in Antalya agentiile au oferte care incep de la 350 de euro de persoana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si