Pe 10 februarie, baietelul de 4 ani a ajuns la clinica stomatologică din Pitești pentru o intervenție de rutină. La medicul dentist cel mic a fost anesteziat total, cu acordul parintilor. La scurt timp, copilul a intrat în comă. Deși a fost transferat de urgență la un spital din București, inima micutului a încetat să bată la două zile după anestezia fatală.

La scurt timp după incident, anchetatorii au aflat că procedura de analgosedare se făcea ilegal la cabinetul din Pitești. Direcția de Sănătate Publică a suspendat activitatea clinicii, dar a dat și o amendă de 20 de mii de lei. Și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: S-a aflat cauza morții bebelușului unui deputat moldovean, după ce ar fi fost sufocat de propria mamă

Seara trecută, procurorii au descins atat la clinica stomatologică din Pitesti, cat si la domiciliul medicului anestezist.

MĂDĂLINA EPURE- PURTĂTOR DE CUVÂNT IPJ ARGEȘ: Trei perchezitii la sediile a doua societati comerciale si la domiciliul medicului care a realizat procedura de analgosedare.

In urma perchezitiilor au fost ridicate mai multe documente si inscrisuri cu valoare probatorie, precum si aparatul folosit la procedura medicala. 

Weekend-ul trecut baietelul a fost condus pe ultimul drum. Familia este horatata sa lupte pentru aflarea adevărului.

Citeste si: Primele rezultate ale autopsiei: S-a aflat cauza morții copilului de 4 ani din Piteşti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si