„Colega mea, Delia Săndulachi, a urmărit prognoza și avertizările emise de meteorologi. Delia, bună seara, ce urmează?”, a transmis Christian Sabagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Cum va fi vremea în următoarea perioadă?

„Bun găsit!
Ninsorile continuă în această zonă încă 15 ore, dacă ne raportăm la codul galben care va expira mâine.
Pe aeroportul din Iași, mai multe curse nu au putut ateriza și au fost redirecționate către Suceava.

O altă cursă, București-Iași a fost anulată, iar un avion care ar trebui să decoleze spre Larnaca are o întârziere de, atenție, 845 de minute.
Mâine, 25 de școli din județ sunt închise din cauza ninsorilor.

Citește și: VIDEO- Circulație blocată în mai multe zone din țară din cauza viscolului. În Galați, un microbuz cu pasageri s-a răsturnat din cauza vântului

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În total, 14 județe, adică peste 6 milioane de români, sunt sub o avertizare cod galben de viscol, polei și ninsori. Vântul va sufla cu viteze de până la 70 de kilometri pe oră, iar din cauza ninsorii viscolite, vizibilitatea va scădea considerabil. Mâine la ora 10 expiră acest cod.
În nordul Moldovei precipitațiile sunt mai ales sub formă de ninsoare, dar în sudul acestei regiuni, în Bărăgan și în Dobrogea sunt șanse de ploi și lapoviță.

Asta înseamnă că se poate forma polei pe carosabil, dar și freezing rain”, a transmis Delia Săndulachi, corespondentul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si