In acelasi timp, mama baiatului a avut o reactie acida la adresa celor care au vorbit despre acest caz, iar la putin timp dupa, postarea a disparut.

Nu judeca pentru ca vei fi judecat! E indemnul Gabriela Iorgulescu, care critica jurnalistii ce au vorbit despre accidentul produs de fiul ei Mario si in urma caruia un tanar de 24 de ani- tatal a doi copii- a pierit pe loc.

Citeste si: E oficial. Mario Iorgulescu a părăsit România!

GABRIELA IORGULESCU, PE FACEBOOK: Cu ultimele puteri, ma rog acum pe langa acel copil care a murit, dar ma rog si pentru viata copilului meu, care se zbate intre viata si moarte si care inteleg ca va doriti foarte mult sa moara. Dar va pun o intrebare: se rezolva ceva prin moartea lui?

Ulterior, la cateva ore dupa postarea mesajului, profilul ei de Facebook a disparut.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In tot acest timp- Mario Iorgulescu era mutat de la Spitalul Elias in strainatate!

ALEXANDRA MARIN- REPORTER KANAL D: Spitalul Elias a transmis ca in acesteasta dimineata, la cererea expresa a familiei, mario Iorgulescu a parasit spitalul pentru continuarea tratamentului in strainatate, cu toate ca medicii s-au impotrivit, avand in vedere faptul ca acest transfer ii poate pune in pericol viata.

Insa parintii l-au scos pe propria semnatura.

In stare critica- tanarul ar fi fost transportat cu o aeronava privata de pe aeroportul Baneasa la un spital din Italia.

Potrivit unor surse, costul unui astfel de zbor s-ar ridica la 17 mii de euro, iar acolo, o singura zi de spitalizare pentru pacientii aflati in stare grava ar fi de 1500 de euro.

Mario Iorgulescu va fi scos din țară. S-ar afla într-o clinică din Milano

CORNELIA IONESCU- JURNALISTA WOWBIZ.RO: El a putut fi transferat in acesta dimineata la o clinica privata din Milano. Acest lucru s-a incercat si in urma cu doua zile. Paintii au riscat si si-au dat semnatura ca el sa fie transferat la o clinica de specialitate mult mai buna din punctul de vedere al famililie.

In tara, anchetatorii raman cu un dosar penal deschis in rem pentru ucidere din culpa.

Mario Iorgulescu nu a putut fi pus sub acuzare, deoarece procurorii nu au putut sa-i aduca asta la cunostinta. Ar fi incercat asta si saptamana trecuta, dar- cum tanarul era intubat- medicii s-au impotrivit.

Cu alte cuvinte, nu exista nicio masura preventiva in acest caz, asa că Mario Iorgulescu nu a avut interdictie de a parasi tara.

Citeste si: VIDEO| Mario Iorgulescu, vizat de noi acuzații grave


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si